Haberler

Alışverişte Moda: Altivi

Artık Araba, Beyaz Eşya, Elektronik Eşya, Cep Telefonu Hatta Daire Bile Alırken Hayal Ettiklerinizi %70, Hatta Belki Daha Yüksek İndirimle Alabilme Fırsatına Sahipsiniz!

Son zamanlarda internet üzerinden alışveriş yapmak gittikçe yaygınlaşıyor. Artık tek bir tıkla beğendiğimiz ürünleri seçip, kapımıza sipariş edebiliyoruz. Bu anlayışla www.altivi.com.tr sitesinden hizmete başlayan, çok yakında televizyon kanalı olarak da evlere konuk olacak olan ALTİVİ, alışverişe eşi benzeri olmayan, sürükleyici ve heyecan dolu bir boyut getiriyor. Artık satın almayı hayal bile edemeyeceğimiz ürünlere son derece şaşırtıcı fiyatlara sahip olma imkanımız olacak. Üstelik ürünler tamamen yeni ve üretici firmalarının en az 1 yıl garantisi altında.

ALTİVİ'de sistem şöyle işliyor: Farklı kategoriler arasından beğenilen ürün seçiliyor. O ürün için ALTİVİ'nin belirlediği ve piyasa değerinden en az %70 az olan tavan fiyatının altında kalarak "ben bu ürüne bu kadar veririm" mantığıyla teklif veriliyor. Her ürün için sitede belirtilmekte olan ulaşılması gereken bir katılımcı sayısı var. O sayıya ulaşıldığında en yüksek "tek" teklifi veren kişi, ürünü belirttiği fiyata alma hakkı kazanıyor. Bu fiyat da her zaman ürünün piyasa değerinden %70 hatta belki de daha düşük. Eş miktarda teklif verenler olduğunda, ürün otomatik olarak hemen bir alttaki en yüksek tek teklif verene gidiyor. Yapılması gereken tek şey ise, ürünü seçip, teklif kayıt bedelini ödemek ve "teklif ver" yazısına tıklamak! Ürünlerin teklif kayıt bedelleri, ürünün fiyatına göre 5 ila 100 YTL arasında değişiyor. Katılım bedellerinizi kredi kartıyla yapabiliyorsunuz.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title