Haberler

Güngören'de Alışveriş Merkezinin Ortasında Cinayet

Güncelleme:

Güngören'deki bir alışveriş merkezinde yan bakma nedeniyle çıktığı belirtilen kavgada, 40 yaşındaki bir kişi, 8 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.

Haber-Kamera Özgür EREN - Ozan URAL İstanbul DHA

Güngören'deki bir alışveriş merkezinde yan bakma nedeniyle çıktığı belirtilen kavgada, 40 yaşındaki bir kişi, 8 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.

Olay, saat 19.00 sıralarında, Güngören'deki Kale AVMnin yemek salonları ve kafelerinin bulunduğu katında meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, Yunus Orhan (25), tuvalete girerken, Necmettin Aktaş'ın kendisine yan baktığını düşünüp omuzuna çarptı. Kısa süren tartışmanın ardından, Necmettin Aktaş yemek için masaların bulunduğu alana gelip oturdu. Ancak tuvaletten çıkan Yunus Orhan, tekrar göz göze geldiği Necmettin Aktaş ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine, Yunus Orhan, yanında taşıdığı bıçakla onlarca kişinin gözü önünde bir anda Aktaş'ın üzerine atladı. Necmettin Aktaş'ı boğazından ve 7 yerinden bıçaklayan Yunus Orhan, AVM'nin güvenlik elemanları tarafından yakalandı. Ağır yaralanan ve çok kan kaybeden Necmettin Aktaş (40) olay yerinde hayatını kaybetti.

KATİL ZANLISI EŞİYLE BARIŞMAK İÇİN RİZE'DEN GELMİŞ

Cinayet zanlısı Yunus Orhan'ın eşiyle kavgalı olduğu ve yaşadığı Rize'den eşiyle tekrar barışmak için 1 hafta önce İstanbul'a geldiği öğrenildi.

Polis ekipleri tarafından teslim alınan cinayet zanlısı Yunus Orhan, sorgulanmak üzere Güngören Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Katil zanlısı, gazetecilerin Neden öldürdünüz sorusunu yanıtsız bıraktı.

Hayatını kaybeden Necmettin Aktaş'ın cesedi ise Bakırköy Sadi Konuk Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Güngören Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title