Haberler

Alışveriş merkezinde yangın

Güncelleme:

- Alışveriş merkezinde yangın Menteşe ilçesindeki bir zincir alışveriş merkezinde çıkan yangında ofis olarak kullanılan bölüm yanarken, diğer bölümler dumandan etkilendi.

- Alışveriş merkezinde yangın

Menteşe ilçesindeki bir zincir alışveriş merkezinde çıkan yangında ofis olarak kullanılan bölüm yanarken, diğer bölümler dumandan etkilendi.

MUĞLA - Muğla'nın Menteşe ilçesinde gece saatlerinde zincir alışveriş merkezi içinde başlayan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yaklaşık 2 saatlik çalışma sonrası söndürüldü.

Menteşe Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan zincir alışveriş merkezinin elektronik eşya satışının yapıldığı bölümden dumanlar çıktığını gören vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak ihbarda bulundu.

Bölgeye Büyükşehir Belediyesi Menteşe İtfaiye Grup Amirliği, 112 ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri alışveriş merkezinin hem ön bölümünden, hem de arka bölümünden yangına müdahale etti. Ekiplerin yaklaşık 2 saatlik bir çalışması sorası yangın kontrol altına alınırken soğutma çalışması yapıldı.

İtfaiye ekipleri yangının çıkış sebebi ile ilgili olarak sabah saatlerinde tekrar alışveriş merkezinde inceleme yaptıktan sonra yangının çıkışı ile ilgili tutanak tutacak. Yangında elektronik eşya satışının yapıldığı iş yerinin ofis bölümünün tamamen yandığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

alışveriş İtfaiye Muğla Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title