Haberler

Alişan, Yeni Aşkını Anlatırken Büyük Pot Kırdı: Fazla Kız Yoktu

Güncelleme:

Sevgilisi Buse Varol'la el ele röportaj veren Alişan, nasıl tanıştıklarını anlatırken "Sette fazla kız yoktu. Buse'yi gördüm, dikkatimi çekti. Ben de DM'den yürüdüm" dedi.

Ünlü şarkıcı Alişan, nişanlısı Eda Erol'dan eylülde ayrılmış, 1 ay önce 'Dostlar Mahallesi'ndeki rol arkadaşı Buse Varol ile aşk yaşamaya başlamıştı.

TANIŞMA HİKAYELERİNİ ANLATTI

Alişan, yeni sevgilisini Ece Erken ile önceki akşam Rumeli Balıkçısı'nda tanıştırdı. Çıkışta, sevgilisi Buse Varol'la el ele röportaj veren Alişan, güzel oyuncuyla tanışma hikayesini anlattı. Alişan, reklam aşkı iddialarına da ateş püskürdü.


"BEYİNSİZLER... BÖYLE BİR SALAKLIK VAR MI?"

'O haberleri yapan beyinsizler' ifadesini kullanan Alişan, o haberi yapan kişiyi mahkemeye vereceğini belirterek "Ben 21 senedir hiçbir şeyi reklam olarak kullanmadım" diyen Alişan, "Dizi reytingi aşkla yükselir mi? Böyle bir salaklık var mı? Biz dizi başlamadan ilişkiye başladık. Çektiğim dizinin yapımcısı Türker iİnanoğlu. Ben Türker ağabeye bile 2 hafta önce söyledim, o da bana teşekkür etti" şeklinde konuştu.


ESKİ NİŞANLI SORULUNCA BOZULDU

Alişan, eski nişanlısı Eda Erol ile ilgili soru gelince de Ece Erken hemen araya girdi. Yeni sevgilinin ise bozulduğu dikkatlerden kaçmadı.

SEVGİLİSİNİN YANINDA POT KIRDI

Öte yandan ünlü şarkıcı, sevgilisi ile tanışma hikayelerini anlatırken "Sette fazla kız yoktu. Buse'yi gördüm, dikkatimi çekti" diyerek ilginç bir por kırdı.



Kaynak: Haberler.com / Magazin

Buse Varol Ece Erken Rumeli Alişan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500

Yorumlar (21)

ataaaa:

ALLAHIN KROSU

20
3
yanıtYanıtla
Mert:

kıronun hası

14
1
yanıtYanıtla
Realist:

Keko ya bildiğin keko.

10
1
yanıtYanıtla
pilavcı:

milletce kıskançlık krizi devam ediyor amma kıskanıyorsunuz şu ünlüleri siz birseyler yapıun sizde sahip olun

0
10
yanıtYanıtla
....:

KİMİN ELİ KİMİN CEBİNDE BELLİ DEĞİL. BU ŞEKİLDEMİ BİŞEYLER YAPMAMIZ GEREKİYOR. BEYİNSİZ YARATIK PİLAVCI BU SANATÇI BOZUNTULARININ TAŞKIN HAYATLARI GENÇLERİN ÇOCUKLARIN HAYATINIDA MAHVETTİ. MANEVİYATTAN SAYGIDAN DİNDEN AHLAKTAN UZAKLAŞTIRILDI. ÇOK MERAKLIYSAN GİT SANADA Bİ PARÇA BİŞEYLER AYIRIRLAR.

yanıt5
yanıt0
Alper:

ulan illiski yasayacaksan da cok gizli yasa saf herif agzindan cikani kullagin duymuyor. . . kiz yoktu bunu bulduk ne ya. . oglum sen yakisikli degilsin o bu guzel cirkin demek sana dusmez. . bu kiz sana baktiysa op basina koy ve konusma . . . egitimsiz birisine benziyorsun o yuzden durmadan sacmaliyorsun. . git evlen kimseyede bisey soyleme

8
0
yanıtYanıtla
Dankom:

Bir insan mal olmayagörsün.

7
0
yanıtYanıtla
tam bir barzo..:

tam bir barzo. . .

5
2
yanıtYanıtla
raco:

heç gız yohtu arandım tarandım bahtım bulamadım bunu buldum bende bunu aldım napah ölekmi gardaş :)))))

5
1
yanıtYanıtla
FINDIK ALİŞAN:

çok gereksiz birisi olduğunu söyleyen olmadı mı bu alişan a. saçma salak hareketler içinde sürekli ya ne bir ses var ne oyunculuk yeteneği ne sunuculuk yeteneği var niye böyle ekranlarda göründüğünü söyleyebilir mi birisi survivor a katılsa da biraz ülke olarak rahatlasak

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title