Haberler

Alişan ve Esra Erol Arasındaki Buzları Mehmetçik Bile Eritemedi

Güncelleme:

Mehmetçik'e moral ziyaretine giden Alişan ve nişan attığı Eda Erol'un ablası Esra Erol arasında sert rüzgarlar esti.

Geçtiğimiz günlerde Mehmetçik'e moral için Hatay'a giden sanatçılar arasında Alişan ile Esra Erol da vardı.

ESRA'NIN ÖFKESİ DİNMİYOR

Esra Erol, kardeşi Eda ile evliliğin eşiğinden dönen, çok geçmeden oyuncu Buse Varol ile nişanlanan Alişan'a tepkiliydi.

Alişan ve Esra Erol Arasındaki Buzları Mehmetçik Bile Eritemedi

BİRBİRLERİNİ GÖZMEZDEN GELDİLER

İkilinin birbirini görmezden geldiği, hatta aynı fotoğraf karesine bile girmemeye çalıştığı öğrenildi.

Esra Erol ve Alişan'ın nişanda çektirdikleri kare;

Alişan ve Esra Erol Arasındaki Buzları Mehmetçik Bile Eritemedi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Esra Erol Alişan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (14)

Türkiye:

Şu pislikleri sürekli haber yapmayın rekkam sever bu tipler boş yere reklamları olmasın

23
0
yanıtYanıtla
Gözlem:

Herşeyi boşverin. . CB''nın giydiği kamuflaja bir bakın. . Apoleleri var ancak boş. ! Köyün çobanı da, avcısı da böyle bir kıyafet giyiyor. ! Bildiğim kadarıyla kendisi askerliğini 170. dönem P. Atm. olarak yapmıştı. Sefer görev emri ile kıtaya çağırılsa rütbesi. Teğmen olurdu. Hiç olmadı. Oraya tek yıldız koymalıydılar. ! Gözüme çok rahatsız edici geldi. . Eğer subay ise sembolik de olsa, bir tabanca kılıfı da taşımalıydı. Silah kılıfı subay, kıyafetinin ayrılmaz parçasıdır. ! Garip. . ???

2
11
yanıtYanıtla
yusuf:

Reis dikkat edereseniz Klanertli Afrin buluşmasında hep suskun ve gülmüyor. Bir şeyleri doğru yapmadığını anladı ama çok geç. Ama reis bu, buna da bir yol bulur sıyrılır. Halk nasılsa hala bildiğiniz gibi. .

4
8
yanıtYanıtla
Gözlem:

Olumsuz oy veren uyanıklar. TSK''nın kıyafet yönetmeliği diye bir şey var. Gereken bilgileri oradan temin edebilirsiniz. Yine devam edeyim. KEP''de ofsayt. Kepteki kokart subay kokartı. OK. Sanındırak. (kepte subay için kahverengi bant ) kepin her iki yanına kadar uzanmalıdır. Orada kepe, her iki yanında birer küçük raptiye düğme ile tutturulmalıdır Uçları asla, siperliğin altına doğru gitmez. ! Askeri öğrenciler ve astsubaylar siyah, subaylar kahverengi sakındırak takarlar. ! Neresi doğru ki. ?

0
6
yanıtYanıtla
tarkan:

gözlem kardeşim nefesini boşuna tüketme bunlar düşünen ve anlayan insanlar değil ancak makarna ve kömüre bakarlar

yanıt0
yanıt0
,,,:

süzme salaksın . .

yanıt0
yanıt0
Sivas:

ben erdoğan karşıtı deyilim yanlış düşünmeyinde o elbise Reyise hiç yakışmamış aklıma 1964 senesi geldi kütahya er eğetim tugayına ilk teslim olduğumda elbise verdiler giydik üstümüze emanet elbise gibi oldu erdoğanada aynı olmuş yaha sayın reyis çok aradınmı bu modeli Allasen bazı şeyleri yapamıyor reyis böle ünüforma işini efendim ata binme işini ypamıyor işte neyapsın kimsede söylemiyor doğruyu kendine doldurmuş etrafına yağcıları bana göre hep aldatıyorlar reyisimizi.

1
4
yanıtYanıtla
cinare:

Altin bi dusuyo kalkiyo herkese iyi hafta sonu

2
3
yanıtYanıtla
Esra mi:

Esra Erol ne zaman ünlü oldu bide kardeşini de alişan sayesinde ünlü yapacaktı olmadı ????

1
1
yanıtYanıtla
Özer:

eskiler ne güzel söylemiş ağır olda oka çek diye çok lafta yalan çok malda haram olur gibi laflar acaba Reyis bunları hiçmi duymamışki bukadar boş insanı yanında toplamış 100/99 acaba bi parse kapabilirmiyimin çabasında sevg herşeye doğrusun diyen deyildir bize böyle öyretiler saygılar.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title