Haberler

Alişan'ın Sevgilisinden Olay Video: Evleneceğim, Vermezlerse Kaçacağım

Güncelleme:

Alişan'ın sevgilisi Buse Varol "Evleneceğim vermezlerse kaçacağım" videosuyla olay olan kadını taklit etti. İkilinin bu komik videosu "Ufukta evlilik mi var?" sorularını akıllara getirdi.

Esra Erol'un kız kardeşi Eda Erol'dan ayrıldıktan sonra rol arkadaşı Buse Varol ile ilişki yaşayan Alişan bu sefer mutluluğu buldu. İkilinin birlikte yaptığı paylaşımlarda çok eğlendikleri dikkatlerden kaçmadı.

"EVLENECEĞİM VERMEZLERSE KAÇACAĞIM"

Buse Varol, Alişan ile Instagram'dan eğlenceli bir video paylaştı. Sosyal medyada "Evleneceğim vermezlerse kaçacağım" diyerek fenomen olan kadını taklit eden Buse Varol herkesi gülümsetti. Buse ile Alişan'ın bu videosu akıllara "Ufukta evlilik mi var?" sorusunu getirdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Buse Varol Esra Erol Alişan Magazin Haberler

500

Yorumlar (8)

bam bam:

3 GÜNE KALMAZ ALİŞAN SENDEN KAÇAR MERAK ETME :)

16
1
yanıtYanıtla
Realist:

Kaçacağım da ne demek? Bizim buralarda kaçan insana düğün falan yapılmaz ve o kişiye ölene dek pislikmiş gözüyle bakılır. Her şeyin bir usulü vardır. Çoluğa çocuğa kötü örnek oluyorsunuz.

5
8
yanıtYanıtla
12345:

SİZ CANLI YAYINDA SEVİŞSENİZ DE REYTİNG LERDE Bİ KIPIRDAMA OLMAZ. ALİŞANI MEMLEKETTE SEVEN YOK PEK İLGİ ÇEKEN Bİ ÇİFT DEĞİLSİNİZ :)

11
1
yanıtYanıtla
Gercek:

Sali verin kucuk enisteyi

8
1
yanıtYanıtla
Superman:

Alişanı sevmiyorum, sesinide sevmiyorum ancak ne garip bir çok şarkısına, tınısına bayılıyorum, kulağım çok iyidir, bu adamın şarkılarını iyi sesler söylese ortalık yıkılır

1
6
yanıtYanıtla
Bora:

Bir evlenemedi giti evlenseydide kurtulsaydik.gicik adam hele sarki soylerken kaslarinida oynatiyor yha sinir oluyom

6
0
yanıtYanıtla
asd:

Buse''yi dershanede öğretmenlik yaparken tanırdım. Bana kalırsa show, reklam yapıyorlar.

5
0
yanıtYanıtla
Ali:

Ya sıktı bu alişan haberleride evlensede hep beraber rahata ersek yetti gariii

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title