Haberler

Alişan, "Eda Erol'a Aldığı Tektaşı Geri Alacak mı?" Sorusuna Ateş Püskürdü

Güncelleme:

Alişan, "Eda Erol'a aldığınız 150 bin TL'lik tektaşı geri isteyecek misiniz?" sorusu sorusuna "Ne takısı, bırakın da üzüntümüzü yaşayalım." şeklinde yanıt verdi.

Alişan'ın sosyal medya hesabından nişanlısı Eda Erol ile ayrıldıklarını duyurması magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. Alişan, nişanlısına aldığı 150 bin TL'lik tektaşı geri almayacağına dair yeni bir açıklama yaptı.

"ÖYLE BİR ŞEY OLABİLİR Mİ?"

Ünlü şarkıcı konuyla ilgili Hürriyet'e yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Öyle bir şey olabilir mi? Takısı tukusu umrumda mı benim? Yeter artık lütfen birlikteyken bin tane saçma sapan şey yazıldı, çizildi. Ayrıldık, daha açıklamadan kendini bilmez biri çıktı. Onun açıklamasına itibar edildi. Bıraksınlar da birkaç gün bari kafamızı toparlayalım, üzüntümüzü yaşayalım. Ayıptır ya!


"SAÇMA SAPAN HABERLER ÇIKMASIN"

Takı istemek ne demek? Günah artık... Lütfen ben açıklamamı yaptım. Bizim kararımız. olmadı, ayrıldık dedik. Ne benim ailem ne de onun ailesi bu konuya müdahil değil. Ki onlar, bozulmasın diye çok uğraştılar. Lütfen artık saçma sapan haberler çıkmasın. "

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hürriyet Alişan Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title