Haberler

Alişan'dan Bomba Çıkış: Cumhurbaşkanı'nın Yanına Gittiğim İçin "Yalaka" Dediler

Güncelleme:

Ünlü türkücü Alişan, katıldığı magazin programında "Cumhurbaşkanlığı seçimlerine gittikten sonra 'yalaka' diye çok eleştiriler aldım." dedi.

Ünlü türkücü Alişan, Kanal D ekranlarında yayından Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına katıldı. Her yaptığı hareketi sosyal medyada olay olan Alişan, "Cumhurbaşkanlığı seçimlerine gittiğimden beri bir takım insanlar bizi 'Sanatçı değil bunlar saray soytarısı, yalakalar, Cumhurbaşkanı yanlısı' gibi şeyler yazdılar." dedi.

"CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNE GİTTİĞİM İÇİN ÇOK ELEŞTİRİLDİM"

2. Sayfa programında kendisini eleştirenler hakkında açıklama yapan Alişan, şunları söyledi: "Cumhurbaşkanlığı seçimlerine gittiğimden beri bir takım insanlar bizi 'Sanatçı değil bunlar saray soytarısı, yalakalar, Cumhurbaşkanı yanlısı' gibi şeyler yazdılar. Devletinin, milletinin, Cumhurbaşkanı'nın yanında olan insanı eleştiren bir grup insan var. tabi ki de herkesi mutlu edemezsin ama ben bunu defalarca anlatmama rağmen anlamıyorlar.

Alişan'dan Şaşırtan İtiraf: Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine Gittiği İçin 'Yalaka' Dediler

"AK PARTİ İKTİDAR OLDUKTAN SONRA BELEDİYE KONSERLERİNE DAHA AZ GİTMEYE BAŞLADIM"

Herkes kendinden meshuldür. Ama ben cumhurbaşkanımızı çok sevdiğim için bugüne kadar tek bir şey istememişdir. Telefon açıp da 'Başıma bir şey geldi, bir televizyon program yapmak istiyorum, konser yapmak istiyorum' gibi tek bir şey dememişimdir. Bunu da açık yüreklilikle söyleyeyim AK Parti iktidarı bu sene 17'inci ya da 18'inci senesi, bu sene içinde 20 tane belediye konseri yapmadım. Eskiden daha fazla konsere gidiyordum.

Alişan'dan Şaşırtan İtiraf: Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine Gittiği İçin 'Yalaka' Dediler

"CUMHURBAŞKANINI CANİ GÖNÜLDEN SEVİYORUM, BUNDAN SONRA DA YANINDA OLACAĞIM"

Allah yardım ediyor ondan bir yerlere geldim. Ama insanların gözünde sanki biz daha fazla işve para kazanmak için yalakalık yapıyormuşuz gibi. Belki yakınlarında böyle insanlar vardır ama beni aynı kefeye koymaları üzüyor. Çünkü ben Cumhurbaşkanı'nı cani gönülden seviyorum. Bundan sonra da yanında olacağım."

Alişan'dan Şaşırtan İtiraf: Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine Gittiği İçin 'Yalaka' Dediler

Alişan'dan Şaşırtan İtiraf: Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine Gittiği İçin 'Yalaka' Dediler

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Alişan Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (67)

baba vanga:

Gocunma kocum Doğru demişler

25
16
yanıtYanıtla
Zürich:

Lenn yalaka nın da zoytarı nın da adı çıkmış senin yanın da senin için az bile demişler denyo

28
8
yanıtYanıtla
MUSTAFA:

cumhurbaşkanı yerine başka biri sizin benimsediğiniz birini sevseydi çok mutlu olurdunuz değilmi. karektersiz diyenler önce siz bi aynaya bakın asıl karektersizi orda görürsünüz

11
22
yanıtYanıtla
FB ATATÜRKÜN TAKIMIDIR:

AMA DOĞRU DEMİŞLER ALİ ŞAN NİYE AĞLIYORSUN TIPKI FATİH TERİM GİBİ

22
10
yanıtYanıtla
KSK li MESUT:

Artık bu dünyada sırtında yere gelmez. Ama ahirette işiniz zor...

21
9
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Değil misin? Öylesin. Demeleri normal.

19
10
yanıtYanıtla
MERVE-SU:

adamın dibisin be ALİŞAN KARDEŞİM. DOĞRU YOLDA OLDUĞUN MÜDDETÇE ALLAH HEP SENİNLEDİR UNUTMA. ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN.

11
18
yanıtYanıtla
Topyekün:

sen ve senin gibiler topeyekün cehenneme gideceksiniz. Bu kadar insanın hali ortadayken hala bunlarla bir oluyorsunuz. 80 milyonun hakkıyla bakalım öte tarafta Allah a nasıl hesap vereceksiniz.

yanıt8
yanıt9
gerçekçi:

AZ BİLE SÖYLEMİŞLER

17
11
yanıtYanıtla
Dr:

Yillarca Ataturk ayagina milleti somurduler sesiniz cıkmadı, adam seviyor olamaz mı? Ama dogru, insanlara menfaati icin yanasan karaktersizlerin birini gercekten sevmesinin nasıl birsey oldugunu anlaması beklenemez.

11
16
yanıtYanıtla
Tüm 67 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title