Haberler

Alişan, Canlı Yayında Sinan Akçıl'ı İfşa Etti: Düğünümde Takı Takmadan Gitti

Güncelleme:

Katıldığı magazin programında evliliği ve düğünü hakkında açıklamalarda bulunan Alişan, yakın arkadaşı Sinan Akçıl'ın düğünde kendisine takı takmadan gittiğini söyledi.

Müzik camiasının sevilen ismi Alişan, bugün Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu. Mayıs ayından yaptığı düğünü hakkında konuşan Alişan, yakın arkadaşı Sinan Akçıl'ın düğün başlamadan, takı takmayıp gittiğini söyledi.

"SİNAN, DÜĞÜNDE TAKI TAKMADAN GİTTİ"

Yakın arkadaşı Sinan Akçıl'la yaşadığı eğlenceli anısını gülerek anlatarak Alişan, "Bana hiçbir şey takmadı Sinan Akçıl. Biz takı için dolaşıyorduk 'Ben gidiyorum kardeşim' dedi. 'Oğlum nereye gidiyorsun, daha düğün başlamadı' dedim. 'Benim işim var, ben Cumhurbaşkanı'nı görmeye gelmiştim' dedi. Sonra bana bir şarkı verdi. Sinan'ın şarkısı da bugün bayağı bir para yani…" dedi.

Alişan, Canlı Yayında Sinan Akçıl'ı İfşa Etti: Düğünümde Takı Takmadan Gitti

"SENİN SESİNİN ÜZERİNE ÇIKAMAM"

Akçıl'ın sesini çok beğendiğini söyleyen Alişan, "Sinan Akçıl iyi bir müzisyendir. Türkiye'nin en iyi söz yazarlarından biridir ama sesi için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.Bazen bir araya geliyoruz. 'bu şarkıyı ben de söylerdim ama senin sesinin üstüne çıkamam' diyorum." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sinan Akçıl Alişan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (29)

ADA:

ne aç gözlü bir adam bu alişan bizene kim takmış takmamış

17
0
yanıtYanıtla
Ceren:

Git Sinana sor neden taki takmadin diye, ne kadar görgüsüz bu Alisan. .

yanıt4
yanıt0
DAMAT:

BENİM KENDİ DÜĞÜNÜMDE ÖZ DAYIM TAKI TAKMADI SEBEBİNİ SORDUĞUMDA BENİM EVLENDİRCEK KİMSEM YOK O TAKI BANA GERİ GELMİCEK TAKMAMIN ANLAMI YOK DEDİ. .

16
1
yanıtYanıtla
GAZETEÇİ:

SENİN DAYI TAM AYI CIKMIŞ HA

yanıt8
yanıt0
Türk vatandaşı:

Takmak zorunda mı varoş

16
0
yanıtYanıtla
Köln:

bu adamdam migdem bulaniyor. Adam dedim pardon.

10
2
yanıtYanıtla
murat:

ne ac birisi bu utanma diye birsey kalmamıs

10
1
yanıtYanıtla
Bilge:

Hepiniz iğrençsiniz.

10
0
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Ahh Ahh neden takmadı vahh vahh

8
0
yanıtYanıtla
Zürich:

Lenn sokakta yatip kalkan yoksullar bile ekmeğini bir birleriyle paylaşırken sen neyin takı hesabını yapıyorsun dingil mecburmu takmaya çok utanmaz gördümde kendini 80 milyona rezil edeni görmedim hiç mi sokakta aç kalan açlıktan atletini karnına bağlayan yoksul görmedin denyo

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title