Haberler

Alişan, Canlı Yayında Buse Varol'la Tanışma Ay Dönümünü Kutladı

Güncelleme:

Toplumda maço ve pinti olarak tanınan Alişan, geçtiğimiz aylarda dünya evine girdiği Buse Varol'a katıldığı programda 9'uncu aylarını kutlamak için beyaz güller gönderdi.

Mayıs ayında Alişan'la evlenen Buse Varol, deneyimli gazeteciler Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt'ın sunduğu 2.Sayfa'nın konuğu. Alişan, tanışmalarının 9'uncu ayını kutlamak için eşine canlı yayınla beyaz gül ne not gönderdi.

CANLI YAYINLA SÜRPRİZ

14 Kasım'da rol aldıkları dizinin setinde tanışarak dünya evine giren Buse Varol ve Alişan, yoğun iş temposundan dolayı dün tanışmalarının dokuzuncu ayını kutlayamadı. Eşini canlı yayında izleyen Alişan, ay dönümlerini gecikmeli de olsa kutladı. Şarkıcı, canlı yayına bir buket beyaz gül ve not gönderdi.

Alişan, Canlı Yayında Buse Varol'la Tanışma Ay Dönümünü Kutladı

"EVLİLİKTEN UMUDUMU KESTİĞİM ANDA SEN KARŞIMA ÇIKTIN"

Alişan çiçeği şu notla gönderdi: "14 Kasım'a başladı bizim hikayemiz, aşktan, sevgiden, evlilikte umudumu kestiğim anda Allah seni karşıma çıkardı. Seni ilk gördüğümde hissettim benim eşim olacağını ve şükürler olsun öyle oldu. Sen ve bendik ama Allah'ın izniyle 6 ay sonra birde Burak'ımızla 3 kişilik dev bir aile olacağız. Seni çok seviyorum aşkım, eşim iyik'm 9. ayımız kutlu olsun." Notu okuduktan sonra gözleri dolan Varol, eşine "Bende seni çok seviyorum aşkım iyi ki sensin. Beni hiç beklemediğim anlarda şaşırtıyorsun" diyerek teşekkür etti.

Alişan, Canlı Yayında Buse Varol'la Tanışma Ay Dönümünü Kutladı

Alişan, Canlı Yayında Buse Varol'la Tanışma Ay Dönümünü Kutladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Buse Varol Alişan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (37)

İtici Çift:

O kadar gönül yapmak istiyorsan eve yolla. Canlı yayında neyin reklamı . Tam birbirinizi buldunuz iki avam insan.

9
3
yanıtYanıtla
bucalı ahmet:

her bi şeyinizi ekranda paylaşmak için can atıyonuz, gidin evinizde yaşayın, gerçi o zaman sıkılıp hemen boşanıverirsiniz. ne de olsa magazin için yaşıyorsunuz

8
2
yanıtYanıtla
12345:

''''herkes''in '''' dediğiniz kim mesela?bu alişan''ı konuşan ilgilenen m. eden var mı?sokağa çıksan 10 kişi çevir 7 si bunun gibi sakallı bunun kadar tipi olan birisi olucaktır. tek özelliği şarkı söylerken mikrofonu titretip sallaması. . yıllardır niye tv önünde halen anlamış değilim

4
4
yanıtYanıtla
ÜMRANİYELİ..:

Ünlülerin ay dönümü kutlaması onlara göre yıl dönümü kutlaması gibi. evlikleri kısa süreli olduğundan yakında gün kutlaması bile olur. . .

7
0
yanıtYanıtla
köydeki dayı:

çok uyumlular. bu ikili asla ayrılmaz. ikisine de güvenim tam. kimse için böyle demedim daha. alişan aile çocuğu görüntüsü veriyor. kız da mazbut sayılır.

4
3
yanıtYanıtla
sen kimsin:

sen dedin ya tamamdır bu iş(!)

yanıt0
yanıt0
GSLİ:

hatun taş , evlilikleri uzun sürmez

2
4
yanıtYanıtla
nihal:

evliliğin her ayı bir kutlama yapmakta nedir arkadaş tam birbirlerine uygunlar :D:D

5
1
yanıtYanıtla
bihterin nihali:

bihter seninkini kutlasa sevinirsin ama

yanıt3
yanıt1
Adınızı Yazın:

alişan mı maço mu hahahaha guldum yaaa. . .

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title