Haberler

Alil Mete'ye Şövalyelik Nişanı

İtalya Silahlı Kuvvetler Günü, Sheraton Oteli'nde Verilen Resepsiyonla Kutlandı.

İtalya Silahlı Kuvvetler Günü, Sheraton Oteli'nde verilen resepsiyonla kutlandı.

Resepsiyona, Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Osman Paksüt, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Kurmay Başkanı Orgeneral Arslan Güner ve Orgeneral Güner'in davetlisi olarak Türkiye'de bulunan İtalya Kara Kuvvetleri Komutanlığı Kurmay Başkanı'nın aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

İtalya'nın Ankara Büyükelçisi Carlo Marsili, İtalya Cumhurbaşkanı adına TOBB Başkan Yardımcısı Halil Mete'ye iki ülke arasındaki ekonomik ilişkilerin gelişimine katkıları dolayısıyla ''Şövalyelik Nişanı'' taktı.

Halil Mete, burada yaptığı konuşmada, TOBB olarak İtalya ile mevcut ilişkilerin geliştirilmesine özel önem verdiklerini belirterek, bu yıl iki ülke arasındaki ticari ilişkilerin başlamasının 152. yılının kutlandığını anımsattı.

İtalya'nın Türkiye için her zaman önem taşıdığını vurgulayan Mete, iki ülke ekonomisinin tamamlayıcı unsurlarının üçüncü ülkelerde daha büyük yatırımlara dönüştürülebileceğini söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title