Haberler

Alıkonulduğu İddia Edilen Kız Çocuklarının Babasından, Nihat Doğan Hakkında Yeni Suçlama!

Güncelleme:

Nihat Doğan'ın alıkoyduğu iddia edilen 11 ve 16 yaşındaki kız çocuklarının babası, Nihat Doğan hakkında yeni suçlamalarda bulunarak, "Adli tıptan muayene talebimiz olacak." dedi.

Nihat Doğan'ın alıkoyduğu iddia edilen 11 ve 16 yaşındaki kız çocuklarını babası Kanal D habere açıklamalarda bulunarak, "Adli tıptan muayene talebimiz olacak." ifadelerini kullandı.

"DOĞAN'IN NİYETİ İYİ DEĞİL"

Konu hakkında açıklamalarda bulunan baba, "Şimdi çocuğu eve getiriyorsun. Yani kendine zemin hazırlıyor adam. İyi niyetli bir kişi kafeye indirir çayını kahvesini söyler güle güle der. Daha öncede çocuklar birkaç kez Nihat Doğan'ın yanına gitmiş. Kız çocuğunun bekar bir erkeğin evinde ne işi var. Ne gibi bir amacı vardır kişinin? Bence hiçbir ahlaklı bir amaç değil bu." dedi.

Alıkonulduğu İddia Edilen Kız Çocuklarının Babasından, Nihat Doğan'a Hakkında Yeni Suçlama!

"MUAYENE TALEBİMİZ OLACAK"

"Nihat Doğan'ın, kız çocuklarına başka bir yaklaşımı olmuş mudur?" sorusuna cevap veren baba, 'Ben şüpheleniyorum ağabey. Benim çocuklarım bana bir şey söylemedi. Ama ben şüpheleniyorum. Adli tıptan da bir muayene talebimiz olacak ben bu işin peşini bırakmam. Kızlarım korktuğu için bana net bir şey söylemiyorlar." dedi.

Alıkonulduğu İddia Edilen Kız Çocuklarının Babasından, Nihat Doğan'a Hakkında Yeni Suçlama!

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Nihat Doğan Kanal D Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (108)

Emekli48:

Hem kız çocugunun bekar bir adamın evinde ne işi var diyeceksin, hem 17 yaşında ki kızına yabancı eve gitmemeyi bu güne kadar öğretmeyeceksin, hemde 2 saat bu kızlar nerede diye merak etmiyeceksin. Şimdi konuşuyorsun.

34
23
yanıtYanıtla
Zeynrp:

On altı yaşına gelmiş kızına başkasının evine gitmemeyi öğretemedinmi. benim erkek çocuğum kimsenin evine yollamıyorum. hala kafe diyo babası. bu zamanda annesiz babasız gitmesinler bi yere. ve on altı yaşındaki kız neyin ne olduğunu bilir muayene işlerine girip kızlarına acı çektirmek yerine karşına al konuş bi taciz varsa söyler. başkalarının evine gidecek kadar rahatsa tacizide açık açık söyler

39
5
yanıtYanıtla
arda:

nihat doğanı günahım kadar sevmem ama bence bunun altında başka bişeyler var.

32
7
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Peki sana sormazlar mı ey kız babası senin o yaşta kızların elin adamının evinde ne işi var diye. Önce o iğneyi kendine batır

22
15
yanıtYanıtla
AyNur:

Nihati pek sevmem ama böyle bisey yapicağinida sanmjyorum,, iftiraya kurban gidiyor gibi

26
11
yanıtYanıtla
misafir:

nihat dogani sevmem, yaptigi programlarida izlemem, yalniz bu bir linc kampanyasi gibi geliyor bana, allah böyle iftiralardan herkesi korusun.

29
7
yanıtYanıtla
Kel:

Nihat Doğanı karalamak istiyorlar bence.

24
10
yanıtYanıtla
plnrr:

sen nasıl bir babasın ki çocuklarını hiç düşünmüyorsun. muayeneye götürecekmiş. o muayenede kız çocuklarının psikolojilerinin nasıl alt üst olacağını biliyor musun bir de çıkmış habere konuşmuş. sadece bir adamı linç etek için çocuklarının psikolojisini harcıyor.

25
6
yanıtYanıtla
CENGIZHAN:

İFTİRA ATMAK ÇOK AĞIR BİR SUÇ OLMALI Kİ SADECE DOĞRU OLANLAR ŞİKAYETÇİ OLABİLSİN Kİ SAPIKLAR ADİLER İVEDİ BİR ŞEKİLDE CEZASINI ALSIN ..NİHAT DOĞAN HAYRANI FALAN DEĞİLİM AMA.BARİZ BİR ŞEKİLDE İFTİRA OLDUĞU MEYDANDA.

22
5
yanıtYanıtla
yasemin:

nihat doğan hayranı değilim sevmem de ama cocuklara tecavüz edecek biri değil . . . baba daha önce de cocuklarının onun yanına gittiğini söylüyor demekki bişeyleri öğretememişsin cocuklarına ya da eksik öğretmişsin kocaman cocuklar gitmesinler başkalarının evine. . . daha acı olanı bu cocukların adli tıpta muayene olacak olması iddia ettiğinin aksi yıkarsa rezil olduğunuzla kalacaksınız yazık

17
9
yanıtYanıtla
Tüm 108 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title