Haberler

Alibey Çocuk Yuvası Yenilendi

Balıkesir'in Ayvalık İlçesinde, Alibey Çocuk Yuvası Hayırseverlerin Desteği ile Yenilendi.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Alibey Çocuk Yuvası hayırseverlerin desteği ile yenilendi.

8 odası 7 hayırsever iş adamı, bir odası da Halk Bankası'nın sponsorluğunda yenilenen yuvada tören düzenlendi. Halk Bankası bu iş için 7 bin YTL harcadı. Yapılan çalışmanın başkalarına örnek olmasını isteyen Halk Bankası Ayvalık Şubesi Müdürü Çetin Erdoğan, "Biz bu çalışmayı yaparken hem burada kalan çocuklarımızın daha rahat edebilecekleri bir mekan oluşturmayı, hem de bizim yaptığımız bu çalışmanın diğer kişi ve kuruluşlara örnek olmasını istedik. Umarım ilçemizdeki diğer banka şubelerinin yetkilileri de yuvanın diğer odalarını tefriş eder ve eksikliklerini giderir. Bu yuvada kalan çocukların hepsinin birer koruyucu anneye ihtiyaçları var. İlçemizdeki kadınların ev gezmeleri yapmak yerine günde yarım saatlerini çocuk yuvasına ayırmaları gerekiyor." dedi.

Kaymakam Nazım Madenoğlu, Ayvalık'ın adeta göz bebeği gibi olan çocuk yuvasını 2 yıldır daha iyi şartlara kavuşturmak için gayret içerisinde olduklarını bildirdi. Madenoğlu, "Çocuk yuvamızın iyi şartlara kavuşmasında katkısı bulananlara çok teşekkür ediyorum. Halk Bankası şube müdürümüz, esnafımız yardımlarda bulunmuşlardır. Onlara bir kez daha teşekkür ederim" diye konuştu.

(BT-MŞ)

23.03.2007 17:27 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title