Haberler

Aliağaspor'dan Altın Değerinde 3 Puan

Ligde Halilbeylispor’a konuk olan Aliağaspor, liderlik yolundaki rakiplerinin puan kaybettiği haftada çok önemli bir 3 puanın sahibi oldu.

Ligde Halilbeylispor'a konuk olan Aliağaspor, liderlik yolundaki rakiplerinin puan kaybettiği haftada çok önemli bir 3 puanın sahibi oldu.

İzmir Süper Amatör Lig'in 22. haftasında Halilbeylispor'a konuk olan Aliağaspor, liderlik yolundaki rakiplerinin puan kaybettiği haftada 2-1'lik skor ile kazanmasını bildi. Sarı-siyahlıların gollerini Serhat Yağlı ve İbrahim Kuşcan kaydetti. Sahadan üç puanla ayrılan Aliağaspor puanını 51'e yükselterek liderliğini sürdürdü.

Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takım da karşılıklı ataklardan eli boş döndü. İlk yarı golsüz tamamlanan mücadelenin ikinci yarısına hızlı başlayan Halilbeylispor, henüz ikinci yarının 20. saniyesinde Gökhan Kayar'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Sadullah-Muhammed Sak değişikliğiyle oyunda üstünlüğü ele alan Aliağaspor, dakika 71'de eşitliği sağladı. Beraberlik golü sonrası ataklarını sıklaştıran ve rakibini kendi sahasına adeta hapseden Aliağaspor, aradığı golü 90+1'de buldu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İzmir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title