Haberler

Aliağa Petkim Uşak Sportif maçı ardından

Aliağa Petkim Uşak Sportif maçı ardından UŞAK

Aliağa Petkim - Uşak Sportif maçı ardından - UŞAK

Maçın ardından

- Aliağa Petkim Başantrenörü Demir: - "Standartlarımızın altında oynadık" - Uşak Sportif Başantrenörü Bulkaz: - "Evimizdeki turnuvada gruptan çıkmak istiyoruz"

UŞAK (AA) - Basketbolda, Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası B Grubu'nda Uşak Sportif'e 64-54 mağlup olan Aliağa Petkim'de, başantrenör Hakan Demir, "Standartlarımızın altında oynadık" dedi.

Demir, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, rakiplerinin kendi evlerinde oynama avantajını kullandığını, ilk periyot hariç Uşak Sportif'in daha iyi olduğunu söyledi.

Gruptaki ilk maçı kaybettiklerini anımsatan Demir, "Standartlarımızın altında oynadık. Maalesef zor bir turnuva. 18 saat içinde Galatasaray maçına hazırlanmak zorundayız. En geç oynayıp, ikinci günde en erken biz oynayacağız. Aliağa Petkim olarak bir cezamız varsa, bu cezayı çekmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Aliağa Petkimli oyuncu Serkan Menteşe de takım olarak kötü günlerinde olduklarını belirterek, "Rakibimizi tebrik ediyorum. Kendi içimizde konuşup, yarın Galatasaray karşısında da iyi oynamamız lazım" ifadesini kullandı.

-Uşak Sportif cephesi

Uşak Sportif Başantrenörü Ozan Bulkaz ise maçın kolay geçmediğini, rakiplerinin sezon hazırlıklarına en erken başlayan ekiplerden biri olduğunu söyledi.

İyi savunma yaptıklarını kaydeden Bulkaz, şöyle konuştu:

"Oyun düşüncemizde sert savunmanın üzerine kolay basket atmak vardı. Yarın önemli bir maçımız daha var. Evimizdeki turnuvada gruptan çıkmak istiyoruz. Yarın Beşiktaş'ı yenerek, bunu garantilemek istiyoruz."

Uşak Sportif basketbolcusu Erdinç Balto da Aliağa Petkim'i yendikleri için mutlu olduklarını, Beşiktaş'ı da mağlup edip, kupada yollarına devam etmek istediklerini kaydetti.

Kaynak: AA / Spor

Galatasaray Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title