Haberler

Aliağa Kent Konseyi Başkanlığına Yakup Öztürk Seçildi

İzmir'in Aliağa İlçesinde Kent Konseyi Başkanlığı'na Yakup Öztürk Seçildi

İzmir'in Aliağa ilçesinde Kent Konseyi Başkanlığı'na Yakup Öztürk seçildi.

Aliağa Belediyesi Kent Konseyi genel kurulu Atatürk Kültür Merkezi'nde yapıldı. Genel kurulunda başkanlık seçiminin yanı sıra daha önce belirlenmeyen yürütme kurulunun 7 kişilik yedek üyeleri de belirlendi.

Belediye meclis üyeleri, Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erdinç Şen, Deniz Ticaret Odası Aliağa Temsilcisi Cengiz Çanka, İzmir Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Aliağa Temsilcisi Hasan Yıldırım'ın yanı sıra sivil toplum örgütü temsilcilerinin katıldığı genel kurulda Kent Konseyi Gençlik Meclisi Eş Başkanı Ahmet Zobranlı görev süresince yaptıkları çalışmaları genel kurul üyelerine anlattı.

Kent konseyinin daha işlevsel ve verimli çalışması için çeşitli fikirlerin dile getirildiği genel kurulda kurul üyelerince önerilen Yakup Öztürk oy birliği ile Kent Konseyi'nin yeni başkanı oldu. Kenti daha ileriye taşıyacak tüm görüş ve önerilere açık olduklarını belirten Yakup Öztürk, 'Tüm arkadaşlarımız ile uyum içerisinde çalışarak Aliağa için güzel projeler üreteceğimize inanıyorum. Aliağa'nın gelişimi için katkı koyabilecek tüm fikirlere açığız. Yürütme kuruluna seçilen yedek üyelerimizi de toplantılara çağıracağız. Verilen göreve layık olmaya çalışacağım, genel kurul üyelerinin teveccühüne teşekkür ederim' dedi.

(SŞ-MED-İRE) - İZMİR

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title