Haberler

Aliağa Fk U14 Takımı Türkiye Şampiyonasında

Aliağa Futbol Kulübü U-14 takımı, İzmir bölgesinde gösterdiği başarı ile Fethiye’de düzenlenecek olan Türkiye şampiyonasına katılma hakkı kazandı.

Aliağa Futbol Kulübü U-14 takımı, İzmir bölgesinde gösterdiği başarı ile Fethiye'de düzenlenecek olan Türkiye şampiyonasına katılma hakkı kazandı.

İzmir U-14 ligi 1.grupta 27 puanla şampiyon olan Aliağa FK, Türkiye şampiyonasında Aliağa'yı temsil edecek. Antalya, Denizli, Isparta, Aydın ve İzmir'den katılacak takımların mücadelesine sahne olacak şampiyona, 11 Mayıs Perşembe günü start alacak. Muğla'nın Fethiye ilçesinde yapılacak şampiyona eliminasyon usulünce gerçekleştirilecek.

Şampiyonadan kupa ile dönmek isteyen Aliağa FK U-14 takımı, hazırlıklarını TOKİ Futbol Sahasında Altyapı Sorumlusu Tamer Çetin yönetiminde sürdürüyor. U-14 takımı olarak Türkiye Şampiyonasına ikinci kez katılma hakkı kazandıklarını belirten Çetin, "Geçen sene ikinci maçta elenerek şampiyonaya veda etmiştik. Bu yıl daha tecrübeli bir takım olarak şampiyonaya tekrar katılıyoruz. Bu yıl daha iyi bir başarıyla döneceğimize inanıyorum. Çünkü biz iyi bir takımız. Şampiyona yolunda çocukların çok büyük bir emeği var. Bu takım uzun zamandır bir arada olan bir takım. Şampiyonada Aliağa'yı en iyi şekilde temsil ederek, Aliağa'ya bir şampiyonluk getirmek istiyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fethiye Türkiye Aliağa İzmir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title