Haberler

Aliağa Emniyetinden Uyuşturucuya 11 Ayda Darbe: 175 Gözaltı

Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü, 2018 yılının başından Kasım ayına kadar yapılan 96 operasyonda 175 kişinin yakalandığını, baskınlarda yüklü miktarda uyuşturucu maddelerinde ele geçirildiğini bildirdi.

Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü, 2018 yılının başından Kasım ayına kadar yapılan 96 operasyonda 175 kişinin yakalandığını, baskınlarda yüklü miktarda uyuşturucu maddelerinde ele geçirildiğini bildirdi.

Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü, 2018 yılından başından Kasım ayına kadar yapılan uyuşturucu operasyonları hakkında açıklama yaptı. 11 ayda önemli başarılara imza atan Aliağa emniyeti, Kasım ayına kadar 96 operasyon yaptı. Baskınlarda toplamda 175 şüpheli gözaltına alındı. Yakalanan bu şahıslardan ise 9'u tutuklandı, 166 kişi ise adli kontrol veya tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Uyuşturucu baskınlarında 3,5 kilogram esrar olmak üzere, Hint kenevirleri, kokain ve türevleri gibi uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

"Yardımcı olan kişilerin kimlik bilgileri tamamen gizli tutulmaktadır"

Vatandaşlardan gelen şikayetlerin sürekli olarak değerlendirildiği belirtilen açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

"Ülkemiz gençliğine illet olan uyuşturucu ile ilgili olarak yapılan mücadelede, emniyet güçlerine vatandaşlarımız tarafından yapılan yardımlar hız kesmeden devam etmektedir. Bu illete karşı yapılan mücadelenin sadece emniyet güçlerinin çabaları ile yeterli olmayacağı göz önünde bulundurularak, vatandaşlarımız tarafından ihbar hatlarına yapılan ihbarların ve her türlü duyumun titizlikle değerlendirileceği ve bugün görmezden gelinen bir konunun yarın şahsın kendisine ve ailesine zarar verebileceği de unutulmamalıdır. Bugüne kadar suç ve suçlu ile mücadelede emniyet güçlerine yardımcı olan tüm vatandaşlarımıza teşekkürü bir borç biliriz. Ayrıca, her türlü suç ile mücadelenin artarak devam etmesi amacıyla, Aliağalı vatandaşlarımızın; her türlü duyum, ihbar vb. konular ile ilgili olarak Aliağa Emniyet Müdürlüğü'ne bilgi aktarması çok büyük önem arz etmekte olup, her türlü konuda yardımcı olan kişilerin kimlik bilgileri tamamen gizli tutulmaktadır." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Emniyet Müdürlüğü Aliağa 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title