Haberler

Aliağa'daki Patlamada Hayatını Kaybedenlerin Cenazeleri Alındı

İzmir'in Aliağa ilçesinde bulunan TÜPRAŞ Rafinerisinde nafta tankında meydana gelen patlamada hayatını kaybeden 4 kişinin cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu Morgundan alındı.

Aliağa'da bulunan TÜPRAŞ Rafinerisindeki patlamada hayatını kaybeden Kemal Şaşmazer, Yusuf Kepenek, Mehmet Karademir ve Mehmet Dere'nin cenazeleri yakınları tarafından son yolculuklarına uğurlanmak üzere yakınları tarafından İzmir Adli Tıp Kurumu Morgundan alındı. Patlamada ölen abisinin cenazesini almaya gelen Sabri Karademir, patlamada ihmal olup olmadığının bir an önce belirlenmesi için yetkililere seslendi. Karademir, abisinin bir çocuğu olduğunu ve eşinin onları terk etmesi nedeniyle abisinin kızına baktığını söylerken patlamada ihmali olanların bir an önce tespit edilerek cezalandırılmasını istedi.

Ateşli çalışma izni verilmiş

Patlamada hayatını kaybeden 4 kişinin mesai arkadaşı olan ve patlama sırasında tanka 6-7 metre uzaklıkta olan Fatih İba, "Normalde bende tankın içine girecektim ama görev dağılımı sırasında bir arkadaşla birlikte tankın dış kısmında malzeme topluyorduk. İşe başladıktan 15-20 dakika içinde birinci patlama oldu. Ardından 2 patlama daha oldu üç arkadaşımız tankın içinde bir arkadaşımız da tankın dışında hayatını kaybetti" diyerek olayda Teknik Emniyet Uzmanının emniyetteki ifadesinde 'ateşli çalışma izni' verdiğini iddia ederek patlamanın o esnada taş motoruyla çalıştırıldığından dolayı çıkan kıvılcımdan kaynaklandığını iddia etti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Adli Tıp Kurumu Aliağa İzmir 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title