Haberler

Aliağa'da Yangın Dehşeti...anne ve İki Çocuğu Alevlerden Son Anda Kurtuldu

Aliağa'da yangın dehşeti.

Aliağa'da yangın dehşeti...Anne ve iki çocuğu alevlerden son anda kurtuldu

İZMİR - İzmir'in Aliağa ilçesinde, bir dairede çıkan yangın korkuturken, evde buluna bir anne ve iki çocuğu son anda kurtuldu.

Edinilen bilgiye göre yangın, Aliağa ilçesi Siteler Mahallesi 9 Eylül Caddesindeki bir sitedeki apartmanın 3. katındaki daire çıktı. İddialara göre, henüz bilinmeyen bir nedenle mutfaktan dumanların geldiğini fark eden bir anne, paniğe kapıldı. Anne, dumanların büyümesi üzerine hemen iki çocuğunu da alarak kendini dışarıya zor attı. Telefona sarılan ve büyük paniğe kapılan anne, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Yangın üzerine hemen bölgeye gelen ekipler, alevlere müdahale etti. Evin mutfağında başlayan ve salonu kaplayan alevler bir anda büyünce itfaiye ekipleri yangının diğer odalara sıçramaması için yoğun çaba harcadı. Büyün paniğe neden olan ve korkutan yangın, dakikalar süren çalışma sonrasında güçlükle söndürüldü. Sağlık ekipleri de, yangında kendi imkanlarıyla kurtulan bir anne ve iki çocuğa dumandan etkilenmesi üzerine müdahale etti.

Yangında maddi hasar meydana gelirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Aliağa Eylül İzmir 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title