Haberler

Aliağa'da Trafik Haftası Kutlamaları

İzmir'in Aliağa İlçesinde Uluslararası Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası Kapsamında Bir Dizi Etkinlik Düzenlendi

İzmir'in Aliağa ilçesinde Uluslararası Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası kapsamında bir dizi etkinlik düzenlendi.

Kutlamalar çerçevesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü, Aliağa Belediyesi, Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Aliağa Ticaret Odası'nın organize ettiği kortej yürüyüşü Alp Oğuz Anadolu Lisesi önünden başlayıp Belediye önünde son buldu.

Türkiye'de ilk defa Aliağa'da kurulan Trafik Çocuk Bandosu eşliğinde düzenlenen konvoyun ardından Atatürk Kültür Merkezi'nde İlçe Emniyet Amiri Ahmet Uslu, Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, Aliağa Şoförler Odası Başkanı Erdinç Şen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Tatlıcı ve okul müdürlerinin katılımıyla tören düzenlendi.

Törende geçtiğimiz aylarda arabasında bulduğu parayı sahibine teslim eden Veysel Sever, 'yılın şoförü' olarak seçilerek ödüllendirildi. Sever, ödülünü Aliağa Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Uslu'nun elinden aldı. Trafik Polisi İsmail Hakkı Ergün'e ise gösterdiği başarı ve çalışma azminden dolayı verilen layık görüldüğü ödülü, Şoförler Odası Başkanı Erdinç Şen verdi.

Trafik memuru Selahattin Buhurcu da gösterdiği başarı ve çalışma azminden dolayı ödüle layık görüldü. Selahattin Buhurcu ödülünü Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka'nın elinden aldı.

Törende kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere de ödülleri verildi.

Trafik Haftası kutlama programı kapsamında Okul Geçit görevlileri okul çıkışlarındaki geçitlerde trafik polisi olarak görev yaptılar. Aliağa Şoförler Odası halkın yoğun olduğu yerlerde karanfil ile broşür dağıttı.

Lise ve orta öğretim okullarında trafik kuralları hakkında çeşitli bilgiler verildi, tüm ilçelerde Aliağa'da basılan Aliağa Trafik Çocuk Kültür Eğitim Okul Gazetesi dağıtıldı. Belediyenin önüne konulan bisiklet park yerleri de bisikletli öğrencilerin akınına uğradı. (SŞN-TLA-MHD) - İZMİR

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title