Haberler

Aliağa'da Gençlik Koşusu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında, İzmir Aliağa ilçesindeki liseli öğrencilerin yarıştığı “Gençlik Koşusu-Kros” düzenlendi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında, İzmir Aliağa ilçesindeki liseli öğrencilerin yarıştığı "Gençlik Koşusu-Kros" düzenlendi.

Aliağa ilçesinde, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Aliağa ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün birlikte düzenlediği kros yarışlarına bu yıl 7 liseden 53 öğrenci katıldı. Düzenlenen koşuda, birinci olabilmek için genç öğrenciler yarışma sırasında oldukça çekişmeli anlar yaşadı. Nefes kesen yarışmada, genç erkekler 1500 metrede Mustafa Güngör Çolakoğlu Lisesi'nden Yasin Köse birinci, Aliağa Mesleki ve Teknik Lisesi'nden Uğur Kırdı ikinci, 80. Yıl Cumhuriyet Lisesi'nden Göksu Demirbaş üçüncü ve Alp Oğuz Anadolu Lisesi'nden Yiğitcan Demircan dördüncü oldu. Genç kızlar 1200 metrede ise Aliağa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Naime Baydar birinci, Şehit Er Gökhan Çakır Anadolu Lisesi'nden Beritan İmre ikinci, Alp Oğuz Anadolu Lisesi'nden Bilge Çayıroğlu üçüncü ve Aliağa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Afra Nur Karakobak dördüncü oldu.

Takım sıralamasına göre Genç Erkeklerde birinciliği Aliağa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ikinciliği Mustafa Güngör Çolakoğlu Lisesi, üçüncülüğü Alp Oğuz Anadolu Lisesi, dördüncülüğü Şehit Er Gökhan Çakır Anadolu Lisesi'nden alırken; Genç Kızlarda ise birinciliği Aliağa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ikinciliği Şehit Er Gökhan Çakır Lisesi, üçüncülüğü Alp Oğuz Anadolu Lisesi aldı.

Gençlik koşusu yarışlarında dereceye giren okul ve öğrencilere ödülleri 18 Mayıs'ta Enka Spor salonunda düzenlenecek törende verilecek. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs Aliağa İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title