Haberler

Aliağa'da Anneler Günü Kutlamaları

İzmir'in Aliağa İlçesi'nde Yılın Annesi Mesude Yıldırım (62) Seçildi. AK Parti Aliağa Kadın Kolları Başkanlığı Tarafından Anneler Günü Nedeniyle Düzenlenen Özel Programda Yılın Annesi Seçilen Mesude Yıldırım'a Aliağa Belediye Başkanı Tansu Kaya ve AK Parti İlçe Başkanı Uğur Türkan Tarafından Çiçek Verildi.

İzmir'in Aliağa İlçesi'nde Yılın Annesi Mesude Yıldırım (62) seçildi. AK Parti Aliağa Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Anneler Günü nedeniyle düzenlenen özel programda yılın annesi seçilen Mesude Yıldırım'a Aliağa Belediye Başkanı Tansu Kaya ve AK Parti İlçe Başkanı Uğur Türkan tarafından çiçek verildi. Yaklaşık 500 kadının bir araya geldiği programda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Tansu Kaya, "Anneler en kutsal varlıklardır. Hayatın zorluklarını omuzlarında hepimizden daha çok hisseden annelerimizi ne kadar çok sevdiğimizi söylemek için yılın bir gününü beklemek yerine, onları her gün düşünmeli, yaşamlarını kolaylaştırmak için üzerimize düşen görevi yerine getirmeliyiz. Toplum dayanışmasının ve toplumun temelini aile, bir ailenin temelini mutluluk, huzur, saygı ve sevgi ortamıyla anneler oluşturur. Fedakar yaklaşımlarını her zaman takdirle karşıladığımız, sevgi ve saygımızı hiç esirgemediğimiz annelerimiz, toplum yapısının, mutlu ve sağlıklı yeni nesillerin güvencesi olarak, hoşgörünün, güvenin, sevgi ve şefkatin tükenmez kaynağıdır. Bu yönüyle annelerin, bireylerin oluşturduğu toplumun biçimlenmesindeki rolleri büyük önem taşımaktadır" dedi. Üç yıl önce geçirdiği bir kaza sonucu felç olan 24 yaşındaki Erkan Yıldırım'ın annesi Mesude Yıldırım (62) yılın annesi seçildi. Mesude Yıldırım'ın elini öpen Başkan Kaya kendisine çiçek verdi.

(CU-YK) 11.05.2008 18:45 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title