Haberler

Aliağa Belediyesinin 2021 yılı bütçesi oy birliği ile onaylandı

Güncelleme:

Aliağa Belediyesi, 2021 yılı bütçesini görüşmek üzere toplandığı mecliste, 276 milyon 822 bin 52 TL'lik bütçeyi belediye birimlerince kullanılmak üzere oy birliğiyle kabul etti.

Aliağa Belediyesi, 2021 yılı bütçesini görüşmek üzere toplandığı mecliste, 276 milyon 822 bin 52 TL'lik bütçeyi belediye birimlerince kullanılmak üzere oy birliğiyle kabul etti.

Aliağa Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclisi, 2021 mali yılı performans programını ve 2021 mali yılı bütçe tasarısını görüşmek üzere ikinci kez toplandı. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar yönetiminde meclis salonunda gerçekleştirilen ikinci birleşimde meclis üyeleri, bütçe kalemlerini tek tek görüşerek oyladı.

En yüksek bütçe Fen İşleri Müdürlüğünün

Oylamaya sunulan 276 milyon 822 bin 900 liralık bütçe denge kararnamesi, belediyeye bağlı birimlerce kullanılmak üzere oy birliği ile kabul edildi. 2021 mali yılı stratejik alanlara göre, kaynak ihtiyacı toplamı 205 milyon 899 bin 52 lira olarak tahmin edilirken, performans programı oy birliği ile kabul edildi. 2021 mali yılı fonksiyonel sınıflandırmanın 1. düzeyine göre en yüksek bütçe, 91 milyon 221 bin lira ile Fen İşleri Müdürlüğüne ayrıldı.

"Hepimizin yüreği Azerbaycan'da"

Birleşimin ardından dilek ve temenniler bölümünde konuşan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, "Hepimiz beden olarak buradayız; ancak hepimizin yüreği Azerbaycan'da. Azerbaycan'dan güzel haberler geliyor. Temennim o dur ki 29 Ekim'de çifte bayram kutlayalım" dedi.

Ekim ayı meclisi ikinci birleşimi bir sonraki oturumun 3 Kasım 2020 Salı günü saat 18.00'de yapılmasına karar verilmesi ile son buldu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Aliağa Belediyesi Serkan Acar Aliağa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title