Haberler

Ali Tandoğan İpleri Gerdi...

Özkan Öztürk -Bursa (Dha)

Özkan ÖZTÜRK -BURSA (DHA)

Bursa spor Genel Sekreteri Murat Yanıklar, Beşiktaşlı oyuncu Ali Tandoğan'ın "Bursa'da bizi dövecekler" açıklaması üzerine Beşiktaşlı yönetici Gülnaz Arsel'in Bursa spor camiasından özür dilediğini bildirdi.

Murat Yanıklar yaptığı açıklamada, bir gazetede, Beşiktaşlı futbolcu Ali Tandoğan'ın "Bursa'da bizi dövecekler" açıklaması üzerine Beşiktaş Kulübü yöneticilerinden Gülnaz Arsel'i aradığını belirterek, "Kendisine, Bursa spor camiasının bu açıklamalardan duyduğu rahatsızlığı ilettim. Haber yalansa tekzip edilmesini istedim. Önce haberin doğru olmadığını belirten ve ardından bir tekzip yayınlayacaklarını belirten Gülnaz Arsel, bir süre sonra telefonla beni arayarak, yaptığı araştırma sonucunda haberin doğru olduğunu, Ali Tandoğan gibi bir futbolcunun bu sözleri nasıl söylediğine hayret ettiğini bildirdi ve böyle bir açıklamadan duyduğu üzüntüyü belirterek özür diledi" dedi. Yanıklar, "Bursa spor Kulübü olarak, Beşiktaş ile oynayacağımız maça kadar hiçbir şekilde bir açıklamamızın olmayacağını daha önce belirtmiştik. Ayrıca şunu belirtmek isterim ki, bundan sonra da bu şekilde yapılacak her türlü açıklamanın da takipçisi olacağız. Bursa şehrini ve Bursa spor Kulübü'nü, hiç kimsenin bu şekilde ifadelerde hedef göstermesine izin vermeyeceğimizi bildiririm" diye konuştu.

Beşiktaşlı Ali Tandoğan, bur ulusal gazetede 22 Mart'ta yayımlanan açıklamasında şunları söylemişti: "Bursa'da dayak yiyeceğiz. Son haftalarda tribünlerde yaşanan olaylar sebebiyle üzüntülüyüz. Taraftarın desteği olmadan başarı gelmez bu bir gerçek. Ancak onların daha duyarlı olması gerekiyor. Tribünlerdeki dehşet ve kan akması spor ahlakına da ters ve bizleri de olumsuz etkiliyor. Bana göre verilen cezalar daha da ağırlaştırılmalı. Fenerbahçe, Bursa deplasmanında 4-0 galip geldi, maçta bir tek olay yaşanmadı, aksine Bursalılar Fenerahçe'yi ayakta alkışladı. Ama gerek yönetim, gerekse bizler, bazı maçlarla ilgili açıklamalar yaptığımız halde gerekli önlemler alınmadı. Bir defa daha söylüyorum, Bursa'daki maçta çok büyük olaylar çıkacak. Bize sahada saldıranlar bile olacaktır, orada dayak bile yiyebiliriz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title