Haberler

Ali Tandoğan: Demek Ki Bunu Haketmişiz

Futbolcu Ali Tandoğan, Bursaspor taraftarına maç öncesinde kendisine gösterdikleri sevgiden dolayı teşekkür etti.

Medical Park Antalyasporlu futbolcu Ali Tandoğan, Bursaspor taraftarına maç öncesinde kendisine gösterdikleri sevgiden dolayı teşekkür ederek sözlerine başladı. "Demek ki bunu haketmişiz" diyen Tandoğan, "Zor maç olacaktı bizim açımızdan. Rakibimiz de zor günler geçiriyordu. Galibiyet bizim üstümüze çıkmasına neden olacaktı ve biz de mağlup olmak istemiyorduk. Amacımız 3 puan almak ve rakibin kötü gidişinden faydalanmaktı. Biz defansif anlamda fazla pozisyon vermeyerek istediğimiz 1 puanı aldık. Gerçekten saha içinde iki takım da centilmence mücadele ettiler. Önümüzde Fenerbahçe maçı var sezonu iyi kapatmak istiyoruz" diye konuştu.

"O RUHU GERİ GETİRMEK KOLAY DEĞİL"

Bir gazetecinin, 'Bursasporlu eski futbolcusun ve burada kaptanlık yaptın. Sence Bursaspor'da ne eksik?' sorusunu yanıtlayan Tandoğan, "Bursaspor'un kendi açımdan değerlendirirsem haddime değil, ama zaman zaman takımda ruh olayı vardır ve bazen onu yakalayamayabilirsiniz. Biz o dönemde onu yakalamıştık. Herkes birbirinin futbol kişiliğini biliyordu. Ben Ömer'in kafa topunu o benim çabukluğumu biliyordu. Yine istek var, ama o ruh yok. Biz o ruhu yaşattık ve o şampiyonluk o yüzden geldi. Bursaspor iyi transferler yaptı, ama birçok takımda iyi transferler yaptı. Ben de zaman zaman Bursaspor'u altlarda görmekten üzüntü duyuyorum. Bursasporlu Ali olarak insan takımını daha üstte görmek ister. O ruhu geri getirmek kolay değil" dedi.

"DEDİKODU ÇIKARANLAR BENİMLE YÜZLEŞSİN"

Bir gazetecinin, 'Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile göz göze gelmediniz. Aranızda bir kırgınlık mı var' sorusuna Ali Tandoğan, "Benim hiçbir zaman hiç kimseyle sıkıntım olmaz. Sizler de beni çok iyi tanıyorsunuz. Hayatımda hiçbir zaman kimseye yanlış yapmadım, kimseye de yanlış yaptırmadım" diye cevapladı.

Ali Tandoğan, takımdan ayrıldıktan sonra hakkında çıkan bazı dedikodular ile ilgili ise şunları söyledi: "Ufak tefek de olsa hakkımda bazı şeyler duyuyorum ve bunlar beni üzüyor. Ali Tandoğan hiçbir zaman hiç kimsenin yanındaki insana bakmaz. Benim hakkımda dedikodu çıkaran insanlar gelsin benim yüzüme konuşsunlar. Ali Tandoğan burada futbolcu kişiliği ve karakteriyle bulunmuştur. Ali Tandoğan kimsenin bir yerine bakmaz. Böyle birşey neden arkamdan çıkarıldı merak ediyorum. Bunu çıkaranlar benimle yüzleşsinler. Bursa taraftarından da bunu istiyorum. Bunlara inanmasınlar."

SERDAR AZİZ: HERŞEYİ DENİYORUZ AMA BİR ŞEKİLDE OLMUYOR

Antalyaspor karşısına kazanmak için çıktıklarını belirten Bursasporlu futbolcu Serdar Aziz, oyunda sadece golün eksik olduğunu söyledi. Serdar Aziz, "Uzun süredir kazanamıyorduk ve bugün kazanmak için çıktık. Bugün diğer maçlarımıza göre daha istekliydik. Takım arkadaşlarım elinden geleni yaptı, ama golü bulamadık. Yine üzgünüz. Bugün iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Gol eksikti ve böyle olunca da beraberlik kaçınılmaz oluyor. Herşeyi deniyoruz ama bir şekilde olmuyor" dedi.

Musa ise maçla ilgili şunları söyledi: "Tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum. Çünkü bu maçta gerçekten iyi mücadele ettik. Ancak, ilk 4-5 haftada bu takımdı ligin en çok gol atan takımı. Daha sonra ne olduğunu anlayamadık. 3-4 haftadır golümüz yok. ya son vuruşta hata yapıyoruz, birşeyler oluyor. Önümüzdeki Gaziantepspor maçını kazanıp devre arasına moralli bir şekilde girmek istiyoruz. İkinci yarı gelecek transferler de olacaktır. İkinci yarı Bursaspor'u hakettiği yere yükseltiriz inşallah."

(İA/RT) - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title