Haberler

Ali Sönmez İlköğretim Okulu Çevre Yarışmasında Birinci Oldu

Milli Eğitim Bakanlığı Tarafından Öğrencilerin Çevre Bilincinin Gelişmesi ve Okullarda Çevre Güzelliği Oluşturulması Amacıyla Düzenlenen Yarışmada Atça Ali Sönmez İlköğretim Okulu Birinci Seçildi. Okul Müdürü Erdinç Güner, Aldıkları Ödülü Kaymakam Orhan Mardinli'ye Takdim Etti.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilerin çevre bilincinin gelişmesi ve okullarda çevre güzelliği oluşturulması amacıyla düzenlenen yarışmada Atça Ali Sönmez İlköğretim Okulu birinci seçildi. Okul Müdürü Erdinç Güner, aldıkları ödülü Kaymakam Orhan Mardinli'ye takdim etti.

Çevre konusunda yaptıkları çalışmalar sonucu birinci seçilen Atça Ali Sönmez İlköğretim Okulu Müdürü Erdinç Güner, ilçe Kaymakamı Orhan Mardinli'yi makamında ziyaret ederek sevinçlerini paylaştı. Çalışmalarda öğretmen ve öğrencilerin yanı sıra beldedeki sivil toplum örgütü ve çeşitli kuruluşlardan da destek gördüklerini kaydeden Okul Müdürü Güner, hedeflerini Türkiye finalinde Aydın'ı en iyi şekilde temsil etmek olduğunu söyledi.

Başarılarından dolayı okuldaki tüm öğretmen ve öğrencileri tebrik eden Kaymakam Orhan Mardinli, globalleşen dünyada çevrenin öneminin her geçen gün arttığını belirterek, bilinçli nesiller yetiştirmenin öneminden söz etti.

(İK) 06.06.2008 18:41 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title