Haberler

Ali Şen'i Hiç Böyle Görmediniz

Kosova'daki 23 Nisan Türk Bayramı kutlamalarına katılmak üzere doğup büyüdüğü topraklara gelen Fenerbahçe'nin efsane Başkanı Ali Şen, Prizren'de sıradışı görüntüler vererek hayatından bazı kesitleri tekrar yaşadı.

Kosova'daki Türk şehri Prizren'de beraberindeki heyet ile önce Başkonsolos Selen Ecvit'i ziyaret eden Ali Şen, burada kendisine hediye edilen takkeyi giyerek farklı bir görüntü oluşturdu. Fenerbahçe logosunun bulunduğu takkeyi takan Şen, Kosova Başkonsolosu Ecvit'e teşekkür ederek beraberindeki heyet ile beraber toplu fotoğrafa girdi. Kosova'nın ilk ve tek Başkonsolosluğu Türk Şehri Prizren'e kurulurken, konsolos Ecvit, karşısında gördüğü ve Türkiye'den gelen heyete sonsuz şükranlarını sundu. Kosova'nın Prizren kentindeki Bayraklı Camii'ne giden Ali Şen daha sonra çocukluğunda yürüyerek aşındırdığı Shar Dağları'nı gezdi.

OSMANLI İMPARATORLUĞU'NUN 3. PADİŞAHI SULTAN 1. MURAT TÜRBESİ ZİYARET EDİLDİ

Kosova turuna Osmanlı İmparatorluğu'nun 3. Padişahı olan Sultan 1. Murat türbesi ziyaret edilerek devam edildi. Burada duasını eden Alı Şen, müzeyi de gezerek beraberindeki heyet ile farklı duygular yaşadı.

PETROLCÜLER KRALI LATİF KRYEZİU'NUN MALİKANESİNDE KUZU ÇEVİRME

Gezinin sonunda Kosava'nın en zengin işadamı olan Al-Petrollerinin sahibi Latif Kryeziu, Ali Şen ve dostlarına bir yemek verdi. Malikanesinde misafirlerini karşılayan Kosovalı işadamı Kryzeiu, Ali Şen ve beraberindekilere kırmızı halı serdirerek evine aldı. Kuzu çevirme, tandır ve yöresel yemekler, börekler, sarma, mantı ve zengin bir menü ile ziyafet çekildi.

Kosova ziyaretinde Alı Şen'e eşlik eden isimler şöyle

Hüseyin Rahmi Turan (HÜRRİYET ESKİ GENEL YAYIN YÖNETMENİ)

Can Pulak (ESKİ GÜNAYDIN GAZETESİ VE HÜRRİYET GAZETESİ VE MUHABİRLER DERNEĞİ BAŞKANI ( ESKİ CUMHURBAŞKANI TURGUT ÖZAL'IN TURİZM MÜŞAVİRİ)

Sinan Özer (EGEYAT' IN SAHİBİ - DENİZCİ)

Lütfü Tomuş (İZMİR - BURSA EMEKLİ EMNİYET MÜDÜRÜ)

Şevket Ayaz (EMEKLİ TÜRKİYE EMNİYET MÜDÜRÜ VE ESKİ AYDIN EMİYET MÜDÜRÜ)

İsmail Ünal (BEŞİKTAŞ ESKİ BELEDİYE BAŞKANI ve BEŞİKTAŞ KULÜBÜ ESKİ YÖNETİCİSİ)

Ayhan Bermek (TFF ESKİ BAŞKANVEKİLİ VE İŞADAMI)

Necmettin Nurkan (NURKAN HOLDİNG SAHİBİ)

Erol Aksoy (CONRAD HİLTON SABİHİ)

Osman Kınay (EMEKLİ DENİZ KUVVETLERİ AMİRALİ)

Murat Dedeman (TÜRKİYE DEDEMAN HOTELLERİ SAHİBİ)

Kemal Ulusu (TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYON ESKİ BAŞKANI)

İskender Aruoba (Opel eski genel müdürü ve Türkiye milli takımı ralli eski şampiyonu)

- Prizren

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fenerbahçe Ali Şen Prizren Kosova Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title