Haberler

Ali Palabıyık'ın 4. Trabzonspor - Fenerbahçe Maçı

Süper Lig’de bu hafta Trabzonspor-Fenerbahçe maçını yönetecek olan Ali Palabıyık, 4 kez iki takım arasındaki karşılaşmada düdük çalacak.

Süper Lig'de bu hafta Trabzonspor- Fenerbahçe maçını yönetecek olan Ali Palabıyık, 4 kez iki takım arasındaki karşılaşmada düdük çalacak. Söz konusu müsabakalarda sarı-lacivertliler 1 kez galip gelirken, iki maç ise berabere bitti.

Süper Lig'in 19. haftasında 28 Ocak Pazar 19.00'da Medical Park Stadyumu oynanacak olan Trabzonspor - Fenerbahçe müsabakasını Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık, iki takım arasında daha önce 3 karşılaşmada görev aldı. Söz konusu maçlarda 1 kez sarı-lacivertliler sahadan galip ayrılırken, iki maçta ise kazanan taraf çıkmadı.

Fenerbahçe, Ali Palabıyık'ın görev aldığı 19 müsabakada 11 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 5 beraberlik aldı. Trabzonspor ise Ali Palabıyık'ın yönettiği 15 maçta 5 galibiyet, 6 mağlubiyet ve 4 beraberlik elde etti.

Ali Palabıyık toplamda Fenerbahçeli futbolculara 61 sarı ve 8 kırmızı kart gösterirken, Trabzonsporlu oyunculara ise 47 sarı ve 3 kırmızı kart gösterdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ali Palabıyık Trabzonspor Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title