Haberler

Ali Özkan Öğrencilerle Buluştu

Güncelleme:

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan tarafından başlatılan ve her hafta bir başka okulda ilkokul öğrencileri ile gerçekleştirilen 'Başkanımla Okuyorum' etkinlikleri, ses getirmeye devam ediyor.

Bursa kamuoyunda da önemli bir yankı bulan etkinliklerin bu haftaki bölümü, ilçe merkezinde yer alan Emirsultan Mahallesi'ndeki 'Şehit Özcan Özsoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleştirildi.

ALİ ÖZKAN, ÖĞRENCİLERE KARACABEY TARİHİNİ ANLATTI

Yoğun katılımla gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında öğrenciler, belediye başkanı ile aynı masada kitap okuma heyecanına ortak olurken, Başkan Ali Özkan ilçe tarihinin yanı sıra; başta Dayı Karacabey ve Uluabatlı Hasan olmak üzere Karacabey adı ile özdeşleşen önemli şahsiyetler konusunda öğrencilerle sohbet etti.

OKUMA ALIŞKANLIĞI BAŞARIYI PEŞİNDEN GETİRİR

Belediye Başkanı Ali Özkan, bu anlamlı etkinlik için katılım gösteren öğrencilere teşekkür ederek, "Bizler, eğitime ve öğretime son derece önem veriyoruz. Bununla alakalı, ilçemizde bu zamana kadar çeşitli yaptırımlarımız olmuştu. Bugün de böyle güzel bir sosyal sorumluluk projesi ile sizlerin karşısına çıkmaktan son derece mutluyuz. Sizlerle bu anlamlı etkinlikte bir araya gelmenin mutluluğunu hepimiz yaşıyoruz. Kitap okumanın giderek köreldiği ve yerini sanal ortamların aldığı günümüzde, hala kitap okuma alışkanlığını sürdüren arkadaşlarımız elbette var. Okuma alışkanlığı kazanmamız, tüm hayatımız boyunca bize gereken özgüveni ve başarıyı da beraberinde getirecektir. Bu vesile ile etkinliklere katılım gösteren tüm öğrenci ve öğretmenlerine bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Karacabey Ali Özkan Güncel Haberler

title