Haberler

Ali Özkan: "Karacabey'i Hep Birlikte Yönetiyoruz"

Güncelleme:

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, 'Mobil Başkan' sloganı ile gerçekleştirdiği 'Halil İbrahim Sofrası' isimli vatandaş buluşmalarını hız kesmeden sürdürüyor...

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, 'Mobil Başkan' sloganı ile gerçekleştirdiği 'Halil İbrahim Sofrası' etkinliklerini hız kesmeden sürdürürken, belediyenin gerçekleştirdiği yatırımları da yerinde inceledi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Güngörmez Cami'nde kılınan sabah namazı sonrası mahalle kahvesinde kurulan sofrada vatandaşlarla aynı masayı paylaşarak, sorun ve çözüm önerilerini masayı yatırırken, kent yönetiminde ortak akıl ve istişare kültürünü esas aldıklarını söyledi.

ÇÖZÜM YOLLARINI GELİŞTİRMEYE HAZIRIZ

Belediye meclisi üyeleri ile belediye başkan yardımcılarının da hazır bulunduğu 'Halil İbrahim Sofrası' etkinliğinde, kentin tüm paydaşları ile birlikte ortak yönetim anlayışını benimsediklerini kaydeden Özkan; "Karacabey Belediyesi olarak, Halil İbrahim Sofrası ismini verdiğimiz vatandaş buluşmalarında, merkez-kırsal ayırt etmeden kahvehanelerde, camilerde bu toplantıları gerçekleştiriyoruz. Karacabey Belediyesi'nden herhangi bir talebiniz, isteğiniz, sıkıntınız varsa onları dinlemeye, sizlerle beraber değerlendirmeye ve çözüm yollarını geliştirmeye her zaman hazırız ve bunu geliştirerek sürdürmeye de son derece kararlıyız" dedi.

85 MAHALLEMİZ HİZMETE KAVUŞTU

Son dönemde, başta tüm Güney Marmara Bölgesi olmak üzere, Karacabey genelinde de devlet tarafından otoyol, köprü, baraj gibi büyük ölçekli projelerin hayata geçirildiğinin altını çizen Başkan Ali Özkan, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Karacabey Belediyesi olarak da modern kentleşme adına birçok projeyi hayata geçirdiklerine vurgu yaptı.

VATANDAŞLAR TALEP VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİ AKTARDI

Belediye başkanı ile aynı masayı paylaşarak sorunlarını aktarmaktan ve belediyenin mahallelerine gerçekleştirdiği yatırımlardan duydukları memnuniyeti aktaran Güngörmez Mahallesi sakinleri de "Yetkililerin mahallemize gelerek taleplerimizle yakından ilgilenmesi ve bizleri dinlemesinden büyük mutluluk duyuyoruz. İstişare kültürü Karacabey'in gelişimi için büyük önem taşıyor" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Karacabey Belediyesi Ali Özkan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title