Haberler

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Yönetim Olarak 6 Yıla İhtiyacımız Var

    Güncelleme:

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, dünyanın en prestijli spor organizasyonlarından biri olan 'Leaders Week'te konuşmacı oldu. Ali Koç, panelde Fenerbahçe Kulübünün bir futbol değil, spor kulübü olmasına vurgu yaparak yönetim olarak 6 yıla ihtiyaç duyduklarını söyledi.

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, dünyada spora yön veren üst düzey şirket/kulüp yöneticilerinin bir araya geldiği; küresel spor, teknoloji, eğlence ve iletişime dair deneyimlerin paylaşıldığı dünyanın en prestijli spor organizasyonlarından biri olan 'Leaders Week'te konuşmacı oldu. Başkan Koç, 40 dakikalık paneldeki konuşmasında Fenerbahçe Kulübü'nün bir futbol değil, spor kulübü olmasına vurgu yaparak olimpik branşlardaki başarılara değindi.

    "ATATÜRK'ÜN İZİNDE BİR KULÜBÜZ"

    Oturumun moderatörünün kulüpte çok sayıda kadın üyenin bulunmasıyla ilgili sorusu üzerine Koç, Fenerbahçe'nin kadınların rolü konusunda öncü olduğunu, 1920'li yıllarda Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı kurulduğunu ancak rakip bulamadığını anlattı. Ali Koç, Fenerbahçe'nin Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde giden bir kulüp olduğunu ve Atatürk'ün de her zaman kadınların toplum içindeki rolüne vurgu yaptığını ifade etti.

    "6 YILA İHTİYACIMIZ VAR"

    Yönetim olarak 6 yıla ihtiyaç duyduklarını söyleyen sarı-lacivertli ekibin başkanı, bu süre sonucunda kulübün finansal olarak sürdürülebilir bir yapıya kavuşmasını hedeflediklerini ve futbolun yanı sıra sporun diğer alanlarında da sürdürülebilir bir başarı kazanmayı amaçladıklarını kaydetti. Fenerbahçe'nin küresel bir marka olması açısından basketbola da değinen Ali Koç, "Avrupa'nın en iyi 3 basketbol takımından birine sahibiz. Euroleague'de son 4 senede 4 kez Final Four oynadık, bir kez kazandık, iki kez ikinci olduk" dedi.

    DÜNYANIN EN PRESTİJLİ İSİMLERİ PANELDE

    Panelde Premier Ligin İcra Kurulu Başkanı Richard Scudamore, Manchester City'nin bağlı olduğu City Football Group'un Baş Pazarlama Sorumlusu Nuria Tarre, İspanya ligi La Liganın Baş İletişim Sorumlusu Joris Evers, Amerikan Futbolu takımı San Francisco 49ers'ın Başkanı Al Guido, Hollanda ekiplerinden ADO Den Haag'ın Başkanı Felix Wu, Meksika futbol liginin Başkanı Enrique Bonilla, İtalyan kulübü Inter Milan'ın CEO'su Alessandro Antonello, Benfica futbol kulübünün CEO'su Domingos Soares de Oliveira, Amerikan futbolu takımı Jacksonville Jaguars'ın Başkan Yardımcısı Megha Parekh, Everton'ın Baş Finans Sorumlusu Sasha Ryazantsev ve NBA takımı Los Angeles Clippers'ın baş Küresel Ortaklık Sorumlusu Scott Sonnenberg yer aldı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fenerbahçe Ali Koç Futbol Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne? Nihal Candan tutuklandı mı? Nihal Candan neden tutuklandı, suçu ne? Brighton Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Manchester City maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Ali Erbaş Arapça biliyor mu, Fransızca biliyor mu? Azem ne demek? Azem anlamı ne?
    500

    Yorumlar (44)

    KSK li mesut:

    Ulan hepiniz futbol profesörü oldunuz. Sistem yeni. oyuncular yeni. hoca yeni. Yönetim yeni. Bu sezon diğer takımların olsun önümüzdeki sezondan itibaren titretir bu kadro. Sabredin biraz. Medyanın gazına gelmeyin. . .

    6
    5
    yanıtYanıtla
    dost:

    Ali koç bir kara buluttur çöktü Fenerbahçenin üzerine. Futbol takımı tarihinde hiç görmediği bir durumla karşı karşıya, Avrupayı dize getirmiş Erkek basketbol takımı ile Bayan Basketbol takımı ilk kupa maçlarını kaybediyor yoksa bunlarında mı bilgileri sızdırıldı bu mu mazeret. Hem Başkan olmak için yapmadığını bırakmıyorsun hemde geldiğin ilk günden beri ağlayıp duruyorsun senin gerçek amacın ne onu açıkla.

    10
    1
    yanıtYanıtla
    UMUTSUZ FENERBAHÇELİ:

    Aziz Yıldırımı Mumla Arıyacaksınız ali koç hayranları Bu iyi günlerimiz daha kötü günler bizi bekliyor alt lige düşmemeye oynicaz bu sezon :))

    7
    3
    yanıtYanıtla
    Fanatik:

    Ben bu başkana bir FB li olarak güvenmiyorum. . Biraz vicdan olsa T. D. yi Comolli''yi kovardı

    7
    1
    yanıtYanıtla
    mini mini bir kuş donmuş:

    Başkan zaman kalmadı. 8 hafta geçti zaman çok hızlı ilerliyor. Bizim rakibimiz olan alttaki takımlar hoca değiştirdi ve çıkışa geçti. fenerin acilen camoli ve kokoyu gönderip sportif direktörlüğe Yılmaz vuralı, Teknik direktörlüğede Sergeni getirmesi lazım. Yoksa adım adım Ptt ligine yaklaşıyor takım

    3
    5
    yanıtYanıtla
    hacı dayı:

    noldu arıyormusunuz Aziz baba yı durun bakalım arayacağıız günler daha gelmedi bu adamın başkan olmasını sağlayanlar FB ye çok büyük ihanet etti

    3
    4
    yanıtYanıtla
    sie:

    azizi ancak senin gibiler arar , , , sistem kurulunca ağzını yaya yaya gevşek gevşek gülersin ama aynaya bakıp adam değildim adamlara zor zamanlarında destek yerine köstek oldum demezsin, , , , siz tatlı su taraftarısınız ve lazım değilsiniz

    yanıt0
    yanıt0
    hahaha:

    6 Yılda Galatasaray 5. yıldızı takar Ali efendiii. Bu işler senin şirketleşme düşüncene benzemez. Şirkette makineleşme var üretimi arttırabilirsin. Araştırmalarla projelerle geliştirebilirsin. Ama insanı geliştiremezsin kontrol altına alamazsın. Madem bir iş yapacaksın takımı aralara çocukları serpiştir geliştir sat ancak bu şekilde ilerleme kat edersin.

    6
    0
    yanıtYanıtla
    tacettin ark:

    denenden kalan holdingi dedem de yönetir sistem tıkır tıkıt işliyor her köşebaşını kapmış eşin ehli olan ve tilki olanlar var sen sadece kokteyllere katılır kadeh tokuşturursun mirasyedisin doğuştan şanslısın dahi klübü yönette görelim sende idarecilik vasfı yok liderlik vasfı yok taraftarla gereğinden fazla muhatap yüz göz oluyorsun niyetin iyi olabilir ama sadece paran var başka da birşeyin yopk

    4
    2
    yanıtYanıtla
    fgj:

    bencede yönrtime sabredilmeli bi 25 yıl başarı beklemeyin

    5
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title