Haberler

Ali Koç, Taraftarlarla 3 Madde Üzerinde Anlaştı

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin önemli taraftar gruplarıyla bir araya gelen Başkan Ali Koç, ücretsiz bilet, küfür ve pankart konularıyla ilgili anlaşma sağladı.

Fenerbahçe'de Ali Koç taraftar gruplarıyla bir araya geldi. Oldukça verimli geçen toplantıda yönetimle taraftarlar 3 maddelik bir anlaşma üzerinde uzlaştı.

ÜCRETSİZ BİLET YOK

Buna göre yönetimin taraftara sunduğu ilk madde ücretsiz bilet konusu oldu. Tüm taraftarların bilet alarak kulübe destek olmalarını isteyen Sarı-Lacivertli kurmaylar, bu konuda taraftar gruplarıyla mutabakat sağladılar.

KÜFÜR EDİLMEYECEK

Toplantıda ele alınan bir diğer konu ise tribünde küfrün kesinlikle engellenmesi. Başkan Ali Koç'un çok önemsediği bu konu hakkında yönetim kesinlikle taviz verilmemesini istedi. Taraftar grupları da bu konuda yönetimle hemfikir olduklarını ilettiler.

PANKARTLAR KULÜP ODAKLI OLACAK

Yönetimin bir diğer talebi ise taraftar gruplarının açtığı pankartların ve yaptıkları organizasyonların kulüp odaklı olmasıydı. Taraftar gruplarının isimlerinin kulübün önüne geçmemesini isteyen yöneticiler, bu konuda duyarlı olunmasını istedi.

Taraftar gruplarının diğer iki madde de olduğu gibi bunda da yönetimin talebine olumlu cevap verdikleri bildirildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (8)

karakartal:

ben ali beyin başkan olmasından çok umutluydum. bir beşiktaşlı olarak sadece fenerbahçeye değil Türk sporuna da olumlu katkıları olacağını düşünüyordum. tebrik ederim gerçekten çok doğru şeyler yapıyor. inşallah bütün takımlarımız aynı şekilde taraftarı birleştirici rakiplere karşı saygı ve sevgiyi artırıcı çalışmalar yaparlar. HANGİ TAKIMI TUTARSAK TUTALIM HEPİMİZ BİRİZ HEPİMİZ BU TOPRAKLARIN EVLATLARIYIZ. SAYGILAR

42
2
yanıtYanıtla
sanane:

Fener Futbolda hicbiryere gelemez. . . Baksana dandiklige

8
22
yanıtYanıtla
Fenerli:

Fenerbahçe nin aleyhine yazdığınız fevri yorumlarınızda boğulacaksınız. Şu anda takımda ileriye dönük yapılan planlar ve hedefler var. Fakat bizler türk insanı olarak sabırla gelen başarılara alışık olmadığımız için, istiyoruz ki birden bire hem ligde hem avrupa da 2-3 transferle kupalar alalım. Yok öyle birşey! Herşey in zamanı var ve 3. üncü senesinde bu takımı izlemek için farklı taraftar kimliklerinizle stadımıza geleceksiniz. . Gün olaaa Harman olaa, bekleyelim ve görelim

20
6
yanıtYanıtla
KSK li mesut:

Şimdi diğer takım taraftarları bu habere bile atlarlar hayde kendi çöplüğünüze hayde...

13
4
yanıtYanıtla
hırsıza , dolandırıcıya, gaspçıya ceza:

AKŞAMKİ MAÇ NE OLDU? YOKSA YİNE Mİ HEZİMETE UĞRADIK? FENERİ HER MAÇTA MAÇ OYNANMADAN MASA BAŞINDA, İÇKİ MASASINDA BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞTURAN BESLEME MUHABİRLER DURUM NE ALEMDE? BÜYÜK BİR İHTİMAL KAYBETMİŞİZDİR. EĞER KAYBETTİYSEK ŞİMDİ HANGİ BAŞARILARA KOŞTURUYORSUNUZ FENERİ BESLEME MUHABİRLER. . . . .

8
9
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

NE CACIĞI YAHU FENERDEN HIYAR BİLE OLMAZ Kİ. OLSA OLSA BUNLARDAN TURŞU OLUR TURŞUUU.

8
5
yanıtYanıtla
andsmero denizli:

bu adam kuru gürültü başka birşey değil

0
1
yanıtYanıtla
AzizBahce Ezik Fenevli Taraftariylan:

Az Anlasmadi Hee:)) Simdi Benficadan Vardar Ovasina Sürüklenen Fenevin Ezik Taraftariylan Birazda Aslan Parcasi AliBahce Dalga Gecssin:))

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title