Haberler

    Ali Koç, Aziz Yıldırım'ı Suçladı: Sportif Başarısızlığın Altyapısını Hazırlıyor

    Güncelleme:

    İzmir'de taraftar ve kongre üyeleri ile buluşan Ali Koç, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a sert çıktı. Koç, "Olabilecek bir sportif başarısızlığın mazeretinin altyapısı kurgulanıyor" dedi.

    İzmir'de taraftar ve kongre üyeleriyle buluşan Ali Koç, "Camiayı böldü, tebrik ediyorum, Aykut Hoca, Ali Koç'un adamıyla yemek yedi. Şu sonuca varıyorum ki, olabilecek bir sportif başarısızlığın mazeretinin altyapısı kurgulanıyor." dedi.

    İşte Ali Koç'un açıklamaları:

    Hayatlarımızı, Fenerbahçe'nin maç takvimine göre planlamayı; bayraklarımızı, binalara asmayı; yüz binlerce taraftarımızla Bağdat Caddes'inde şampiyon takımımızı karşılamayı; kısacası, eski heyecanımızı ve ihtişamımızı çok ama çok özledik.

    "BAŞKANIMIZ, 3 TEMMUZ'DA ÖRNEK BİR DURUŞ SERGİLEDİ"

    Başkanımızın önderliğinde, camiamızın 3 Temmuz kumpasına karşı, eşine rastlanamaz, engel tanımaz dik duruşu, her daim örnek olarak yerini almıştır ve almaya devam edecektir.

    "FENERBAHÇE RAKİPLERİNİN ÖNÜNDE OLMUŞTU"

    İlkemizde futbolun, TFF tarafından ulusal olarak oynatılmaya başlandığı 1923 yılından, 90'lı yılların sonuna kadar Fenerbahçe, rakiplerinin önünde olmuştur. 1959 öncesi sayılmayan şampiyonluklarda da rakiplerinden çok önde olan Fenerbahçemiz, her daim zirvede olmuştur.

    "90'LARIN SONLARINA KADAR EN SEVİLEN KULÜPTÜ"

    Fenerbahçe, 90'lı yılların sonuna kadar açık ara bu ülkenin en başarılı ve en çok sevilen kulübüydü. Hala da öyle.

    "SON ZAMANLARDA GELDİĞİMİZ NOKTA BİZİ MUTLU ETMİYOR"

    Son 3-4 senede futbolda gelinen nokta hiçbirimizi mutlu etmiyor. Taraftarla kulüp arasındaki sıcak bağın, eskisine oranla zayıfladığına şahit oluyoruz. Yeni nesilleri Fenerbahçeli yetiştirme konusunda tarihimizde hiç olmadığı kadar ciddi bir durumla karşı karşıyayız.

    Çok geç olmadan, elimizi taşın altına koymak zorundayız. Gün, bugündür. Biz de bu nedenle eski heyecan için 'Tam zamanı şimdi' diyoruz.

    "SPORTİF BAŞARISIZLIĞIN MAZERETİNİN ALTYAPISI KURGULANIYOR"

    Ben, bir söz düellosu istemiyorum ama kültürümüzde yapılan iddialara cevap vermeyince, iddialar üzerinize yapışıyor.

    Başkanımız Aziz Yıldırım, 'başkan seçilirsem, takımdaki tüm futbolcuları satacağımı' söylediğimi iddia etti. Benim böyle bir ifadem olmadı. Takımın tamamını satmak dünyanın hangi futbol kültüründe var?

    Camiayı böldü, tebrik ediyorum, Aykut Hoca, Ali Koç'un adamıyla yemek yedi... Şu sonuca varıyorum ki, olabilecek bir sportif başarısızlığın mazeretinin altyapısı kurgulanıyor. Ben her zaman söylüyorum; şampiyonluğu, başkanlığa 1000 kez tercih ederim.

    "FENERBAHÇE CAMİASINI BÖLMEKLE SUÇLANIYORUM"

    Başkanımız, adayların 'erkek gibi' ortaya çıkıp, adaylığını açıklaması çağrısında bulunmuştu. Ben de Fenerbahçemiz için sayın başkanımızın da önerdiği gibi aday olduğumu açıkladım. Şimdi ise Fenerbahçe camiasını bölmekle suçlanıyorum.

    Fenerbahçe'de demokratik haklarını kullanarak aday olmak için mevcut başkandan icazet mi alınması gerekiyor? Adaylığımı nasıl açıklasaydım sorun olmazdı bilemiyorum. Bana göre şartlara uyan her kongre üyesi adaylığını açıklayabilir.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Aziz Yıldırım Fenerbahçe Ali Koç İzmir Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
    500

    Yorumlar (20)

    GEBERISRAILLL:

    ALI KOC ACIKLASIN KENDINI GIZLI SEBATAIST YAHUDI SOY AGACI ÖGLE DIYOR

    1
    9
    yanıtYanıtla
    aydın aydın:

    sen baktınmı soy ağacına

    yanıt0
    yanıt0
    Adana havutlu:

    Ali koç başkan fener kiral....aziz şerefinle gitmeliydin

    3
    1
    yanıtYanıtla
    Yücel soytürk:

    Ali Koç beye katılıyorum, fenerbahçede biran önce değişim olması gerekiyor, Ali beyde camianın sevdiği bir kimlik..

    4
    0
    yanıtYanıtla
    Sorunlar:

    Aziz başkan artık yeter bıktık senden

    4
    0
    yanıtYanıtla
    Ferhat:

    Aziz yıldırım yedirir bu lafları

    1
    2
    yanıtYanıtla
    GERÇEK:

    YILLAR ÖNCE ALİ KOÇ UN DEDİĞİ GİBİ FENERBAHÇE RAKİPLER TARAFINDAN BİLE SEVİLİRDİ, AZİZ YILDIRIMIN SERT MİZACI YÜZÜNDEN, KENDİMİZDEN BAŞKA DOSTUMUZ KALMADI, VARSIN KALMASIN DA BU RAKİPLERE AVANTAJ SAĞLIYOR. ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA FENERBAHÇENİN KARŞISINDA KİM VARSA DİĞER BÜTÜN TAKIMLAR ONUN YANINA GEÇİYOR BU YÜZDEN EN AZ 3 ŞAMPİYONLUK KAYBETTİK. . . ARTIK MEDYA VE RAKİPLERLEDE İYİ VE AKILLI İLİŞKİLER KURMALIYIZ ŞART OLDU. .

    3
    0
    yanıtYanıtla
    geberisrail:

    kimligini acikla ali koc adam gibi aslen nerelisin kimsinnn

    1
    2
    yanıtYanıtla
    bitlisli:

    aziz git köyüne aykutu da al. sizden ne baskan nede teknık trektör olur . anadolu takımları bıle bu kadar korkarak oynamıyor

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Fenerbahceli Tayfun:

    Adamsin Adam Sayin Ali koc insallah haziranda sanli fenerbahcemizin yukselisinin Mimari olacaksin tercubenle birikimlerinle yillardir Aziz Yildirim zhniyeti yapmis oldugu yanlis futbolcu teknikdirektorler kulubumuzun basarisizliginin bas mimarlaridir bunlar

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title