Haberler

Ali Koç, Ozan Tufan - Tolgay Arslan Takasını Elinin Tersiyle İtti

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, son dönemde gündemde olan Ozan Tufan ile Tolgay Arslan'ın takas edilmesine onay vermeyecek.

Beşiktaş'ta Tolgay Arslan'ın kadro dışı kalmasının ardından, iki büyük kulüp arasında iki kadro dışı futbolcu Ozan Tufan ile Tolgay Arslan takası gerçekleşeceği gündeme bomba gibi düştü.

Ancak Fenerbahçe cephesinden gelen bilgiler bu işin zor olduğu yönünde. Bilindiği gibi Şenol Güneş, Ağustos ayında kadro dışı kalan Ozan Tufan'ın transferini istemiş, Fikret Orman da Tolgay- Ozan takasını önermişti. Ancak Fenerbahçe, Ozan Tufan'ı rakibine vermedi.

Ali Koç, Ozan Tufan - Tolgay Arslan Takasını Elinin Tersiyle İtti

"ALİ KOÇ BUNU ASLA KABUL ETMEZ"

Kulüp kulislerinde, " Ali Koç, hele ki kadro dışı kalmışken Tolgay transferine asla onay vermez. Çünkü Beşiktaş'ta oynuyorken dahi takası kabul etmedi" yorumları yapılıyor.

Kulübünü FIFA'ya şikâyet eden Tolgay'ın serbest kalması halinde dahi Fenerbahçe'nin oyuncuya talip olmayı düşünmediği de gelen bilgiler arasında.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ozan Tufan Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (16)

:

OZANIN TURŞUSUNU KURACAK HERHALDE FENERBAHÇE . BUNLAR HANGİ KAFA YAPISI İLE KULÜP YÖNETİYOR BEN ANLAMIŞ DEĞİLİM .

15
5
yanıtYanıtla
ALİ AGA:

Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş

10
10
yanıtYanıtla
Dört:

ali koç senden bir bok olmaz baturdun FENERBAHÇE''Yİ

5
10
yanıtYanıtla
888:

Yarın birgün fiko açıklama yapar inkar eder biz istemedik istesek alırız diye 8taş lılar da bi daha hayran olurlar :))

6
3
yanıtYanıtla
basınk0lpa:

yaw he he :D teklifi elinin tersiyle red ederken sizde yan masada oturuyordunuz zaten :D

7
1
yanıtYanıtla
fenerist:

tolgay arslan dahil olmak üzere babel hariç hiçbir oyuncuyu fb de görmek istemiyoruz bjk li

5
2
yanıtYanıtla
Cafer:

Sayın Başkan Valbuena oynatıldı takımda bir düzelme var . Ozan da oynarsa takım daha iyi olaçak. Cocunu yanlışlarından ikisi. Alper ve Topalıda gönderin takım daha iyi olacak ikinci yarı transferlerle. Yapmazsanız değişen birşey olmaz.

2
4
yanıtYanıtla
İNFAZCI 66:

NE SAÇMA Bİ HABER LA :)) TAKASA NE GEREK VAR BEŞİKTAŞ İSTESE OZANI BEDAVA ALIR HATTA FENER ÜZERİNE PARA BİLE VERİR DE YİNE ALMAZ BEŞİKTAŞI :))

3
2
yanıtYanıtla
MY~:

Çünkü FENERBAHÇE''liyiz. .

0
5
yanıtYanıtla
FENERLI-1:

IYIDE ETMIS BASKAN TOLQAY TEK TOPCULAR FENERBAHCENIN ALT YAPISINDAN OTE GETMIYORLAR

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title