Haberler

Ali Koç: Kulübümüz Çok Yerinde ve Önemli Bir Basın Toplantısı Yaptı

Güncelleme:

Fenerbahçe başkan adayı Ali Koç, Beşiktaş maçında yaşanan olaylarla ilgili basın toplantısı düzenleyen Aziz Yıldırım'ın yerinde bir karar verdiğini söyledi.

Fenerbahçe'nin 3 Haziran tarihinde yapacağı seçimle kongrede aday olacağını açıklayan Ali Koç, yarın verilecek karar öncesinde açıklamalarda bulundu. Ali Koç, bugün basın toplantısı düzenleyen Fenerbahçe yönetimini de desteklediğini açıkladı.

"KUMPAS VAR DEDİK"

Ali Koç'un açıklamalarında şu ifadeler yer aldı:

"Öncelikle seçim sürecimiz hakkında şunu söylememiz gerekiyor ki; bir çok camia seçim yapıyor, gündem hep Fenerbahçe oluyor. Ülke çapında hatta ülke sınırları dışında ilgi var. Bunlar Fenerbahçe'nin ne kadar büyük bir camia olduğunu gösteriyor. Yarın çıkacak karar öncesi, bugün kulübümüz somut kanıtlar ortaya koyarak çok yerinde ve önemli bir basın toplantısı yaptı. İlk gün kabullendik, geçmiş olsun dedik, kumpas var dedik. Bugün ise kulübümüzün çok ciddi argümanları ve delilleri var. Bu olayları asla tasvip etmiyoruz ama geçmişe bakarsanız bu maçın bitirilmemesi için bir neden yoktu. Biz neler yaşadık, şampiyonluklar kaybettik ama milatlar hep Fenerbahçe üzerinden oluyor. Umarım açıklanacak karar çifte standard içermez ve vicdanları sızlatmaz. Buradan Aykut Hocamıza da teşekkürü bir borç biliyorum. İlk günden bu yana sonuç ne olursa olsun mücadeleyi asla bırakmadı. Bugün sadece üç puan gerideyiz. Neden olmasın? Dün tatil günüydü, hava çok güzel, stadyumda 27 bin kişi vardı. Şampiyonluk var, Kupa var, Euroleague var. Bu haftalarda Fenerbahçe'ye destek olalım. Bir tane projemiz var: Fenerbahçe'yi şahlandırarak, sizlerle beraber ait olduğu yere, zirveye getirmek! Bunun için de üç adımlık bir planımız var: Camiayı yeniden kenetlemek, mali konuları çözmek ve olimpik şubelerin ihtiyaçlarını karşılayarak futbola odaklanmak. Fenerbahçe'nin o kadar büyük bir potansiyeli var ki, raylar yerine oturmaya başladığı zaman Fenerbahçe hakettiği yere çok hızlı gelecek. Bunu hep birlikte başaracağız."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (8)

seco:

gündem hep fb mi çok güldüm millet sizin komedi tiyatronuza gülüyor resmen böle gündem olun bravo :D

4
9
yanıtYanıtla
bir Fener bahçeli:

Galatasaray ile daha ağır şarlarda derbilerimiz oldu ki ezeli rakibimizdir. fakat hiç bir zaman çirkefleşmedi bu derbinin ağırlığını kaldıramayorsanız siyirciye sataşmayın seyirci zaten galyane gelmek için yer arıyor ve siz bunu kullandınız.

10
1
yanıtYanıtla
BeşiktAşk:

:))) SARI LACİVERTTEN SARI KIRMIZIYA GEÇİŞİNİZİ TEBRİK EDERİZ:)

yanıt3
yanıt2
azize değil FENERE:

ALİ KOÇ azize değil FENERBAHÇEYE destek veriyor. HELAL OLSUN

8
2
yanıtYanıtla
bjk:

sıradan bir vatandaşın kahvede konuşması gibi konuşuyor yazık laflara bakya

4
5
yanıtYanıtla
sıradan:

Eee hani Ali Koç un kumpasıydı. . Komplo teorileriyle yaşama hastalığını tutulduk resmen . . teşekkürler akp

2
4
yanıtYanıtla
VİCADANI OLMAYANIN HİÇBİRŞEYİ OLMAZ:

BİR GÜN GEŞMİŞ OLSUN DEDİNİZ ÖBÜR GÜN TİYATRO!BU NASIL BİR İŞ. KUMPAS VARSA TARAFSIZ SAHADA VE YARI YARIYA SEYİRCİLİ BİR SAHADA BAŞTAN OYNATALIM. SİZ SAHANIZA SAHİP ÇIKACAKSINIZ. HERKES KENDİ SAHASINDA OLANDAN SORUMLUDUR. YERİ GELDİĞİN DE HAKEM ODASINA GİRENLER STADA GİRİP NEDEN KÖŞELERİ DURUDURMADI GÜCÜ MÜ YETMEDİ! YAPMAYIN ALLAH AŞKINA BÖYLE YAPARAK DAHA ÇOK AYRIŞIRIZ. BEN TÜRKÜM DİYEN HERKESİ VİCDANA DAVET EDİYORUM. VE ORHAN BABADAN GELİN BİRLİK OLALIM ŞARKISINI UYGULAMAYA ÇAĞIRIYORUM!GEÇ KALMADIK

0
2
yanıtYanıtla
Faşolar:

Akıllarda Tek Soru ; Maç Kaldığı Yerden Devam Edecekse Şenol Güneş Maça Yerdemi Başlayacak ? ??

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title