Haberler

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Akhisarspor Maçından Sonra Soyunma Odasında Futbolcuları Fırçaladı

    Güncelleme:

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Akhisarspor maçının sonunda soyunma odasına inerek "Kendinizden utanın. Bazı futbolcular bu kulüpte oynamayı hak etmiyor." dedi.

    Akhisar yenilgisi sonrası soyunma odasına inen ve yarım saatten fazla takımla konuşan Başkan Ali Koç'un sert ifadeler kullandığı öğrenildi. Koç'un futbolculara yaptığı konuşmada en çok dikkat çeken ifadelerden biri "Utanın" oldu.

    Taraftarın bu kadar kötü geçen bir sezona rağmen dört bir yandan otobüslerle deplasmanlara gelip tribünleri doldurduğunu vurgulayan Koç, bazı oyuncuların bu kulüpte oynamayı hak etmediğini söyledi. Başkan'ın konuşmada birçok futbolcu ile ilgili radikal kararlar alacağının altını çizdiği de öğrenildi. Akhisar maçı sonrası otobüsle dönme kararının ise özellikle bazı yabancı oyuncularda ciddi rahatsızlık yarattığı ve bu uygulamanın eleştirildiği ifade edildi.

    VOLKAN BALLI DÖNÜYOR

    Öte yandan yönetim, Samandıra'yı ve takımı toparlamak için sonunda harekete geçti. Bu çerçevede eski idari menajer Volkan Ballı ile görüşme gerçekleştirildi. Daha önce 100. yıl şampiyonluğu olmak üzere birçok önemli başarıda imzası bulunan Ballı ayrıca taraftar grupları üzerinde de etkin bir isim. Onur Başar'ın yerine görev alması beklenen Ballı'nın tecrübesiyle Samandıra'ya çeki-düzen vermesi hedefleniyor.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Samandıra Akhisar Ali Koç Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (32)

    FENERLİ:

    FUTBOLCUYA FIRÇA ATMAKLA, FUTBOLCUYU KADRO DIŞI BIRAKMAKLA BU İŞ OLMUYOR. BU TAKIM SENİN ESERİN. BIRAK ARTIK BECEREMEDİN GİTT GİTT. TEKNİK DİREKTÖR GÖNDERİP BAŞKASINI GETİRMEKLE DE BU İŞ OLMUYOR. FB TARİHİNDE BU REZALET YOK. BU REZALETİ SEN BAŞARDIN TÜM EKİBİN VE SEN GİDİN ARTIK YETER ALİ KOÇ GİDİN GİDİNNN.

    24
    2
    yanıtYanıtla
    volkan:

    Bi durun la Adam daha yeni geldi Siz ne kadar Nankör insansınız Aziz başkanı def edelim diye her şeyi yaptınız nol du Uzaya mı çıktımız Aziz başkan gibi adam Fenerin başına bi daha gelmeeeezz kıymetini bilemediniz şim di ağlıyorsunuz beter olunMilletçek her şeyi çabuk unutuyoruz minnet duygusu kalmamış Bu ülkede Hayvanlar hariç her kez NANKÖR

    yanıt1
    yanıt0
    Adınızı Yazın:

    BAŞKAN ADAMLARA KIZMA KAPASİTELERİ O KADAR SEN GİT ONLARI ALANLARA KIZ. . .

    23
    1
    yanıtYanıtla
    wwwwww:

    Hakketmeyen bırı varsa, takımı bu hale getıren sensın. Defol git

    12
    9
    yanıtYanıtla
    Ayhan DURAK:

    UTANMAK ONURLU İNSANLARIN İŞİDİR !

    20
    0
    yanıtYanıtla
    volkan:

    Ulan fener para var olmuyor iyi oyuncu var olmuyor iyi hoca var olmuyor her imkan var ama gine olmuyor artık sizi Muskacılar kurtarır.

    15
    4
    yanıtYanıtla
    CAps:

    Fenevliler TRT 3 sporra alışmaya başlayın artık

    15
    4
    yanıtYanıtla
    Hulusi:

    Fener dusunce ptt ligi maclari naklenmi olcak

    18
    0
    yanıtYanıtla
    Kartal:

    Bir Beşiktaşlı olarak Fener''e üzüldüm. Bir zamanlar bize kafa tutan takın şimdi ne halde vah vah vah. . .

    12
    5
    yanıtYanıtla
    Ali koç:

    Ben birincilik demedim 1 lig dedim

    17
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title