Haberler

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Ersun Yanal ve Yeni Hoca Açıklamalarını Önümüzdeki Hafta Yapacağım

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Teknik Direktör Ersun Yanal ve yeni hoca ilgili açıklamayı önümüzdeki hafta yapacağını söyledi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, sarı-lacivertli bir taraftar ile yaptığı telefon konuşmasında Teknik Direktör Ersun Yanal ile ilişkin soruları cevapladı.

Ersun Yanal ve yeni hocayla alakalı önümüzdeki hafta açıklama yapacağını belirten Koç, "Benim telefonda bu durumlarla alakalı bir konuya cevap vermem başkan olarak doğru olmaz. Çok teşekkür ederim samimi görüşleriniz için" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Ersun Yanal ve Yeni Hoca Açıklamalarını Önümüzdeki Hafta Yapacağım

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500

Yorumlar (31)

BEN KOKU:

Ben cocu olmak ben istanbul yaşamak burda mutlu olmak dolgun maaş almak ben febe aileden olmak . Ben olmak tekrar febe teknik traktör habere bakmak çok kızmak siz Türkler nasıl dersiniz şöyle Yaslı kurt ölmeden çakal ulumaz. Ben burda olmak febeyi ikinci yarı ligden tutmak şans istemek . Febe büyük takım olmak geşeyi 6. 0 yenmek hep bununla övünmek ben büyük olduğunu anlamak . Tekrar görüşmek için sabırsızlıkla beklemek imza cocu.

6
5
yanıtYanıtla
ahmet özçiçek:

Fenerbahçemizi mahvettin ali koç

6
3
yanıtYanıtla
ODTULU MÜHENDİSİ:

Burada ERSUN YANAL HOCA yi kotuleyenlerin hiçbirisi fenerli değildir. . . . bu zavallılar hepsi 6saray, 8taş ve hamsisporlidurlar. . . . bu zavallılar tek korkusu fenerin eski gücüne dönmesidir. . . bu yüzden çamur atıyorlar ERSUN YANAL HOCAYA. . . . .

6
2
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Ulan şu ersun gerzeğinide hoca zannedip bunun için bağırıp çağırıyosunuzya fenerliler harbiden futboldan anlamıyorsunuz bu değil teknik direktörlük "teknik traktörlük"bile yapamaz

4
4
yanıtYanıtla
Fırtına 61:

Sen o takımı Ersun''un şampiyon yaptığını mı zannediyorsun?

yanıt0
yanıt0
FENERLİ:

GERZEK DEDİGİN ADAM BİR ZAMANLAR FENERBAHÇEYİ ŞAMPİYON YAPTI ASIL SEN FUTBOLDAN ANLAMIYORSUN

yanıt5
yanıt0
HIRBO:

ALİ GUZU BOŞGAN FENEVBAZE KÜKÜRTLÜ SABUN

3
5
yanıtYanıtla
Adnan akyol:

Getir getir sanada bu yakışır adamları kov cakallari getir

1
6
yanıtYanıtla
Fb:

Ey Fenerbahçe ler erkan zengın Fenerbahçe geliyordu ersun yanal buraknadı tırabzona alındı 2010 2011. Bir şambiyon turabzon dedı ersun hoca bu adam nasıl Fenerbahçe gelcek bu fenerın düşman dır bırak takım iyi olsa ben oksam bile şambiyo yaparım. Tamamı

0
6
yanıtYanıtla
Karalastikli:

Yahu ali koç. Ayaklara düştün. Ne işin var fenerbahçe başkanlığında. Bak dünyana. Ülkeye daha yararlı olmak için AR-GE yap. Bırak uğraşılmaz futbol ile.

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title