Haberler

Ali Koç: "Dağın Görünen Yüzünü Tespit Edebildik"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Dağın görünen yüzünü tespit edebildik. Kulübün durumu beklentilerimizden bir nebze daha kötü şu anda" dedi.

Ülker Stadyumu'nda Damien Comolli için düzenlenen imza töreni öncesi, Yönetim Kurulu Üyesi Semih Özsoy ile açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük'ün de yer aldığı toplantıda konuşan Ali Koç, "Seçildikten sonra 1 hafta geçti. Başlar başlamaz personelle bir toplantı yaptık. Onlardan beklentilerimizi anlattık. Finansal ve hukuksal konularla ilgili bir iki şey paylaşmak istiyorum. Neyi devraldığımızı görmek için iki ayrı çalışma başlattık. Hızlı bir şekilde devam ediyor. Finansal konuda hali hazırda denetçimiz olan firma bizim neyi devraldığımızı tespit etmek için yoğun çalışma başlattı. Bu 3-4 hafta sürecektik. Hukuki konularda elimizde ne var ne yok onun resmini çekmek için ekip yoğun çalışıyor. Onun da 2 hafta içinde sonuçlanmasını bekliyoruz. Dağın görünen yüzünü tespit edebildik. Kulübün durumu beklentilerimizden bir nebze daha kötü şu anda. Yeni kaynak getireceğiz dedik. Biri sıcak para, hibe dedik. Henüz bunun nasıl giriş olacağına karar vermedik. Resmin netleşmesini bekliyoruz. Bu konuda değişen bir şey yok. Sponsorluk komitemiz de hızla çalışmalarını sürdürüyor. Şimdiden sponsorlar harekete geçti" diye konuştu.

"BAŞKA TAKIMLARIN BİZDEN DAHA KÖTÜ DURUMU VAR"

Finansal Fair Play (FFP) kurallarını iyi analiz etmeleri gerektiğini söyleyen Koç, "İleriye dönük olarak manevraları belirlemek lazım. FFP konusunda nasıl bir manevra alanımızın olduğunu tespit etmemiz lazım. Türk futbolunun  içinde bulunduğu finansal durum sürdürülebilir değil. Başka takımların bizden daha kötü durumu var. Rekabet ortamında bu biraz teselli. Şampiyonluk yolunda mazeret değil ama çok mantıklı bir yatırım yapmamız lazım. İçiniz rahat olsun. Lütfen artık transfer döneminde beklentileri yükseltmeyin. Sanki sizler kurallardan haberdar değilmişsiniz gibi. Basın mensupları kanaat önderleridir. Haddime değil bu konuda size ahkam kesmek ama birlikte bunu düzeltmeliyiz. Bazen basında öyle isimler yazılıyor ki 'Ben mi farklı dünyada yaşıyorum' diyorum" dedi.

"BAŞKAN YARDIMCILARI BELLİ OLDU"

Yönetimde 2 başkan yardımcısının belli olduğunu söyleyen Koç, "Başkan yardımcıları 2 kişi olacak, biri Semih Özsoy, diğeri Burhan Karaçam. Pazartesi günü bütün görev dağılımını paylaşırız. Klasik görev bölümünden daha farklı bir dağılım yapacağız. Taraftar konusunda da değişik yapılanmamız olacak. Taraftara çok önem veriyoruz" diye konuştu.

SEMİH ÖZSOY: "CAMİA BÜYÜKLÜĞÜNÜ GÖSTERDİ"

Fenerbahçe Kulübü Başkan Yardımcısı Semih Özsoy ise "Camia bir kere daha büyüklüğünü gösterdi biz söyleyemeden harekete geçti. Fenerium'un satış artışı yüzde 89. 30 bin forma satıldı. Stokları eritmek için 20 bin daha var. Kombine ve localarda 2 kat fazla talep aldık.  Localarda elimizdeki mevcudun 2 katı talep var bu da bize onur ve gurur veriyor. Bizlerin adının kullanarak ürün geliştirip satmaya çalışıyorlar bunlara dikkat etmeliyiz. Mağazalarımızdan alış veriş yapalım. İkincisi ise formalardan taraftarın talebi var. Fiyatlarda iyileştirme istiyorlar inanın bizim yapabileceğimiz bir şey yok şu aşamada. Geçmiş dönemlerde de gündeme gelen taraftar formaları üzerinde çalışıyoruz" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Ali Koç'un açıklamaları;

-Semih Özsoy'un açıklamaları

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title