Haberler

    Hollandalı Gazeteci Johan Derksen, Ali Koç'un Tazminat Ödememek İçin Cocu'nun Yardımcılarını Kovmadığını Söyledi

    Güncelleme:

    Hollandalı gazeteci Johan Derksen, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Phillip Cocu'nun yardımcılarını tazminat ödememek için kovmadığını söyledi.

    Fenerbahçe, Spor Toto Süper Ligin 10. haftasında sahasında Ankaragücü'ne 3-1 kaybettikten sonra teknik direktör Cocu'nun görevine son verildi. Ancak Hollandalı teknik adamın yardımcıları Erwin Koeman ve Chris van der Weerden takımın başında.

    Ligde önümüzdeki hafta Galatasaray ile derbide karşılaşacak olan Fenerbahçe'yi Cocu'nun yardımcıları Erwin Koeman ile Chris van der Weerden çalıştırıyor. Cocu'nun yardımcılarının görevlerine son verilmemesiyle ilgili olarak ise Hollandalı gazeteci Johan Derksen, Başkan Ali Koç'un tazminat ödememek için Cocu'nun yardımcılarını göndermediğini söyledi.

    COCU HALA İSTANBUL'DA

    Johan Derksen, "Ali Koç, Cocu'nun yardımcılarına tazminat ödemek istemiyor. Bu yüzden Erwin Koeman ile Van der Weerden takımın başında." diye konuştu. Bu arada Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Phillip Cocu'nun hala İstanbul'da olduğu ortaya çıktı.

    YARDIMCILARIN DURUMU DERBİDEN SONRA BELLİ OLACAK

    Hollanda basınında yer alan habere göre; Phillip Cocu'nun sözlü olarak görevinden alındığı ancak resmen görevinden alınmadığı belirtildi. Cocu'nun görevden alınma evraklarını imzalamadığı ve tazminat konusunda da karşılıklı anlaşma sağlanıp imzalar atıldıktan sonra Cocu'nun İstanbul'dan ayrılacağı ifade edildi. Phillip Cocu'nun yardımcıları Chris van der Weerden ve Erwin Koeman'ın durumu ise Galatasaray maçından sonra belli olacağı vurgulandı.

    Hollandalı Gazeteci Johan Derksen, Ali Koç'un Tazminat Ödememek İçin Cocu'nun Yardımcılarını Kovmadığını Söyledi

    (Hollandalı gazeteci Johan Derksen)

    Kaynak: Skorer / Spor

    Phillip Cocu Ali Koç Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500

    Yorumlar (8)

    KUZEY POYRAZ ATEŞDAĞLI:

    Allah dahada beter eylesin tescilli kuş beyinli hırsızlar sizi

    5
    8
    yanıtYanıtla
    Yasir:

    15 maçta 3 galibiyet. Çok geç alınmış bir karar. Ali Koç''un bu hareketi güven azalttı.

    7
    1
    yanıtYanıtla
    Giyabeddin amca:

    top oynamayi bilmiyorlar topa girisiyorlar. kulubun batarsa kimsede satin almaz

    4
    2
    yanıtYanıtla
    gurbetci:

    aslinda tazminat yerine alt yapiya yollansaydi kendi giderdi

    4
    2
    yanıtYanıtla
    kapak:

    Adamlar öyle sözleşme yapıyorlarki , sıkıysa gönder.

    yanıt1
    yanıt0
    Rampage Film Dwayne Johnson:

    Fener demek :Heyecan ,Mucadele ve Yan Gel yat

    2
    2
    yanıtYanıtla
    KUZEY POYRAZ ATEŞDAĞLI:

    Fotodaki dayı kim la:)

    1
    0
    yanıtYanıtla
    İSTANBULLU:

    BENCE BU LAHANA TURŞU OLMAZ

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title