Haberler

Ali Koç: Bu gemi nasıl yüzecek, maaşlar nasıl ödenecek diye düşünüyoruz

Güncelleme:

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, maddi olarak 2019-2020 sezonunun hiçbir kulüp için kolay olmadığını söyledi. Koç, "Bu gemi nasıl yüzecek, maaşlar nasıl ödenecek diye düşünüyoruz. Maddi olarak hiçbir kulüp için 2019-2020 yılı kolay değil. Her geçen sene daha da zorlaşıyor" ifadelerini kullandı.

Sarı lacivertli kulübün Öznur Kablo ile Ülker Stadı'nda imzaladığı sponsorluk anlaşmasında konuşan başkan Ali Koç, hayallerinde büyük sponsorluklar olduğunu belirtti.

Koç, kulüplerin durumunun her geçen sene daha da zorlaştığını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Göreve geldiğimizden beri İbrahim Balarısı ile bir şey yapmaya çalışıyoruz. Bu seneye nasip oldu. Bizim hayallerimizde daha büyük sponsorluklar var. Seneye futbol tarafında da iş birliği arzu ediyoruz. Sponsorun büyüğü küçüğü yok. Rakiplerimizin küçülmeye gittiği ortamda Aziz Bey'in koyduğu vizyon içerisinde büyük bir kulüp olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Erkek ve kadın voleybolda sponsorlukları yaptık.

Bazen taraftarlarımız 'Amatörleri bırakın futbola odaklanın' diye bize kızıyor. Bu bir anlayış ve duruş. Buralara yapılan yatırımları alıp futbola yatırma durumu yok. Ne kadar harcayacağınız belli. Dolayısıyla öbür taraflarda ödün vermemek için uğraşıyoruz. Bu gemi nasıl yüzecek, maaşlar nasıl ödenecek diye düşünüyoruz. Maddi olarak hiçbir kulüp için 2019-2020 yılı kolay değil. Her geçen sene daha da zorlaşıyor. Önümüzdeki günlerde milli maç arasında camiaya sesleniş yapmak istiyorum."

Ali Koç: Bu gemi nasıl yüzecek, maaşlar nasıl ödenecek diye düşünüyoruz

SARI LACİVERTLİ KADIN BASKETBOL TAKIMININ İSİM SPONSORU ÖZNUR KABLO

Fenerbahçe Kulübü, sarı-lacivertli kadın basketbol takımının isim sponsorluğu için Öznur Kablo ile sözleşme imzaladı.

Ülker Stadı'nda gerçekleştirilen imza törenine sarı-lacivertli kulübün başkan yardımcısı Burhan Karaçam ve Öznur Kablo Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Balarısı katıldı.

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın ilk kez bir isim sponsorluğu anlaşması yaptığını belirten Karaçam, " Fenerbahçe'de ilk defa kadın takımımız bir sponsora kavuşuyor. Takımımız çok değerli bir Fenerbahçelinin bonkörlüğünde bu sene Fenerbahçe Öznur Kablo olarak yer alacak." diye konuştu.

Sponsorlukların çok önemli olduğunu vurgulayan Karaçam, şunları söyledi:

"Diğer branşların maddi olarak desteklenmesi de çok önemli. Başarıya sadece terle, emekle gitmiyorsunuz. Maddi imkan olmadan arzu edilen seviyelere çıkılamıyor. Öznur Kablo gibi kuruluşların bu gibi destekleri vermeleri örnek olur. Hedeflerimizden ödün vermiyoruz. Maddi açıdan maalesef günün koşullarında çok büyük bir maddi yükün altında yönetim olarak kısıtlı şeyler yapabiliriz. Amatör branşlara destek çok önemli ve stratejik. İbrahim Bey gibi taraftarlarımızı desteğe bekliyoruz."

Anlaşmanın bir yıllık olduğunu aktaran Karaçam, "İbrahim Bey'in de önerisi doğrultusunda bu anlaşmanın birçok seneye yayılacağına inanıyorum. Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımız birçok başarıya sahip. Avrupa'da final oynayan ilk Türk takımı. Türkiye'de de en çok şampiyonluk yaşayan takım. Bunun Fenerbahçe'ye yeni bir heyecan katmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Anlaşmanın maddi yönünün özel olduğunu kaydeden Karaçam, büyük bir katkı aldıklarını sözlerine ekledi.

İBRAHİM BALARISI: ÇOK MUTLU VE GURURLUYUZ

Öznur Kablo Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Balarısı, sponsorluk anlaşmasından dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Çok mutlu ve gururluyuz. Fenerbahçe armasını en iyi şekilde taşıyan takım, Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımı olarak anılacak. Bu anlaşmanın gerçekleşmesinde bize destek olan Ali Koç ve Metin Sipahioğlu'na ayrıca teşekkür ediyorum. Bu sezon Fenerbahçe Öznur Kablo'nun yer alacağı tüm kulvarlarda başarılı olacağına inanıyorum. Birbirimizle kenetlenerek ligde ve Avrupa'da şampiyonluk yaşanacağından şüphem yok."

Konuşmaların ardından sponsorluk anlaşması imzalandı. Çekilen hatıra fotoğrafında sarı-lacivertli basketbolcular Tuğçe Canıtez ve Ayşe Cora da yer aldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Öznur Kablo Fenerbahçe Ali Koç Haberler

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? Açıklama yaptılar mı? Kameralara yakalanan çiftten açıklama geldi mi? DEM Parti kapatılacak mı? Bakan Tunç konu ile ilgili ne söyledi?
500

Yorumlar (42)

HAKAN:

KÜÇÜK ENİŞTE DİLENCİLİĞE DEVAM

19
4
yanıtYanıtla
BEŞİKTAŞ:

tatlı tatlı yemenin acı acı cıkarması olur bir futbolcunun değerinde fazla verirsen şimdi hindi düşünürsün

16
4
yanıtYanıtla
feneryener:

Dert etmeyin Başkanım Taraftarlar olarak elimizi taşın altına koymaya hazırız

3
14
yanıtYanıtla
KAYSERİ38:

kulüp borcu yapsın sizin gibi enayilerde ödesin

yanıt9
yanıt1
MEMET33:

ACUNUN KANALI VAR YA ALİ

14
2
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Başladı yine ağlamalara gevşek:)))

7
3
yanıtYanıtla
vatandaş:

ağlıyacaksan bırak başkanlığı fb yi senin fabrikaların gibi asgari ücretle yönetemezsin sömürdünüz TÜRKİYEYİ abd ile yahu

6
3
yanıtYanıtla
CANMEN:

COK CAHILSIN. . . VE SADECE BASKA RENKTEN OLDUGUN ICIN KURU SIKI YAPIYORSUN BURDA. . . . BI BAK SON ELLIIIII YILA ASKIN. . . KOC FERDILERI TüM SIRKET VE HOLDINGLERINLE DAIMA ILK ONDALAR VERGI SIRALAMASINDA. . . BU üLKEYE ONLAR KADAR HIIIIC BIRI HIZMET ETMEDI. . . . UKLALININ TEKISIN. . . O KADAR. . . .

yanıt0
yanıt1
CANMEN:

KUR SIRKETLERI VER DOLU MAASLARI. . . SENI TUTAN KIM. . . NEEE HAYRIN VARDA. . . BILIP BILMEDEN CAHILCENE KARALAMALARA KALKIYORSUN. . . SEN KUR BI TEZGAH BIR ALLAHIN KULUNA AS VER. . . KI ASKERI üCRETLI OLSUN. . . AMA ONUN HAYIR DUASI AL. . . SON GEL BURDA öT. . . DERIM. . . . NEE ILERI GERI , NE SEVIYESIZ INSANLAR VAR YAHU. . . .

yanıt0
yanıt0
CANMEN:

. . . KOC FERDLERININ BAZILARI BJK YI DESTEKLEMEKTE. BAZILARI EMINIM GS I VESAYRE VESAYRE. . . . VE DAHA NICE KüLTüR, SANAT, SPOR, SAGLIK, EGITIM VESAYRE. . . . SEN GüCüNCE BUNLARIN MILYARDA BIRINI GERCEKLESTIR VE BIRILERININ HAYIR DUASI AL. . . SONRA CIK BURAYA VE BASKALARINI VAZIFEYE CAGIR. . .

yanıt0
yanıt0
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title