Haberler

Ali Koç Avrupa Kulüpler Birliği yönetimine girdi!

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Avrupa Kulüpler Birliği İcra Kurulu'na seçildi. Koç, 4 yıl boyunca burada Türkiye'yi temsil edecek.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, dört yıl boyunca Avrupa Kulüpler Birliği İcra Kurulu'nda yer alacak. Önceki yönetimde Türkiye'den kimse yoktu. Avrupa Kulüpler Birliği tarafından yapılan olağan genel kurulda başkan ve yöneticiler belirlendi. Juventus kulübü başkanı Andrea Agnelli yeniden başkan seçildi.

Ali Koç Avrupa Kulüpler Birliği yönetimine girdi!

DEVLERLE BİRLİKTE GÖREV YAPACAK

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da yönetim listesinde yer aldı. Yönetim kurulu listesinde Real Madrid, Ajax, Liverpool, Atletico Madrid, Inter, B.Dortmund, Bayern Münih, Manchester United, Benfica, Barcelona ve O.Lyon gibi kulüplerin başkan ve yöneticileri yer alıyor.

Ali Koç Avrupa Kulüpler Birliği yönetimine girdi!

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türkiye Ali Koç Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500

Yorumlar (28)

alikocbaskannnnn:

adamın dibiiiiiii türkiyeyi senden başka bir başkan temsil etmemeliydi zaten

9
19
yanıtYanıtla
can:

orda nasıl dilencilik yaptığını anlatır

15
6
yanıtYanıtla
socar:

kudurun lan agopun kazları.

yanıt4
yanıt6
fenerlibahçeli06:

Dilenmedi. Kulübe Kendi cebinden para verdi, Fenerbahçelilerde kulübüne bağış yaptı. Halk kulübü olmak budur. Bazı G. saray Başkanları gibi kendi kulübüne Haciz göndermedi.

yanıt5
yanıt2
GS:

BU HUKUMET ZORLA FENEVİ ADAM YERİNE KOYUYOR

8
10
yanıtYanıtla
FB:

FENERBAHCE ADAMDIR embesil cemaat yavrusu seni

yanıt6
yanıt2
Full ASLAN:

Avrupalılar buna Galatasaray''ın Avrupa''daki destanlarını bol bol anlatırlar artık

12
3
yanıtYanıtla
AbdulrezzakMobil-IOS:

Önce Fenerbahçeyi temsil etmeyi öğren Ali Koç. Galatasaray Avupada başarıdan başarıya koşacak sen övünecek ve hava atacaksın bir Türk olarak.

3
11
yanıtYanıtla
fenerlibahçeli06:

Ne başarısı ya? Hala 20 sene öncesindesiniz be. Uyanın artıkyıllardır Avrupa kupalarında dökülüyorsunuz!

yanıt6
yanıt2
MERT:

fenerbahçeli06 büyük takımları büyük yapan tarihidir. . boşuna demiyolar tarih yazdık diye. . sizde bu duygular olmadığı için anlamazsınız yada anlamak istemezsiniz. . siz anca galatasaray''ı yendik şampiyonluktan ettik sözlerine inanırsınız.

yanıt1
yanıt4
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title