Haberler

Ali Karasu'dan Alacağına Temlik Koyduran Eski Yöneticilere Tepki

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Karasu, kulüpten 1.2 milyon dolarlık alacağına temlik koyduran eski yöneticilere tepki göstererek, "Temlik koyduran eski yöneticiler hangi yüzle stada gelecekler" dedi.

Gerçeklerin ortaya çıkmaya başladığını ifade eden Başkan Ali Karasu, "Bursaspor sevdalıları şimdi sevdalarını ortaya koydular. Ben göreve geldiğimde verdiğim parayı bağışladım. Söz verdik, sözümüzü yerine getirdik. Maalesef sözünü tutmayan yöneticiler de var. Levent Kızıl'ın bunlar için söyledikleri de ortada. Bu olayı kamuoyunun vicdanına bırakıyorum. Yapmış olduğumuz incelemelerde 2005-2006 senesine ait şampiyonluk primlerinin de 9 futbolcuya ödenmediğini tespit ettik. Senetler ödenmemiş. Bu

oyuncularımız paniğe kapılmasın. Bunu da çözeceğiz. Bu paraların ödenmesinin bu tarihe bırakılması da anlamsız. Bursaspor'da yönetici olmanın bedeli olmalı. Levent Kızıl, yönetimine giren kişilerden verdikleri parayı bağışlamalarını istemişti. Daha sonra gördük ki yönetimden ayrılanlar paralarını almış. Bursaspor, kimsenin çiftliği değil. Bu şekilde olacağını tahmin etmiyorduk. Bizleri üzdü. Canlı yayında konuşup da, 'O kazanırsa bağışlarım, bu kazanırsa bağışlamam' diyenleri de gördük. Sonra geri

çekiliyorlar. Bu kişiler ne cesaretle başkan adayı oluyorlar anlamıyorum. Bunlar maçlara nasıl gelecekler zamanla göreceğiz" diye konuştu.

(İHS-İY-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title