Haberler

Ali İhsan Varol, Eşine Şiddet Uyguladığı İddialarını Yalanladı: Çamurun İzi Bende Kalsın

Güncelleme:

Karısına şiddet uyguladığı ve bu nedenle de hakkında dava açıldığı iddia edilen ünlü sunucu Ali İhsan Varol, "Varsın bu çamurun izi bende kalsın." sözleriyle iddiaları yalanladı.

Kelime Oyunu adlı yarışma programıyla tanınan sunucu Ali İhsan Varol'un eşine şiddet uyguladığı ve 3.5 yıla kadar hapis istemiyle yargılanması yönünde çıkan haberlerin ardından Twitter hesabından bir açıklama yaptı. "Böyle bir iftiraya karşı sessiz kalınamaz" diyen Varol, "Sistem gerçekten şiddete uğrayan kadınların kurtarıcısıysa eğer varsın bu çamurun izi bende kalsın. Gam yemem. Hakikat er geç ortaya çıkar." açıklamasında bulundu.

İDDİANAME HAZIRLANDI

Ünlü sunucu Ali İhsan Varol'un eşi Ayşe Varol, Aralık ayında Sarıyer Polis Merkezi'ne giderek eşinin kendisine önce hakaret ettiğini, ardından da yumruk attığını söylemişti. Savcılık soruşturmayı tamamlayıp iddianame hazırladı.

"VARSIN BU ÇAMURUN İZİ BENDE KALSIN"

Eşini yumrukladığı iddia edilen Ali İhsan Varol, Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:

Varol, Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:

Böyle bir iftiraya karşı sessiz kalınamaz. Konuşsam da kadının beyanı esastır. Sistem gerçekten şiddete uğrayan kadınların kurtarıcısıysa eğer varsın bu çamurun izi bende kalsın. Gam yemem. Hakikat er geç ortaya çıkar.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İhsan Varol Twitter Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (26)

FİLOZOF.:

DAYAK OLAYI VARMI, YOKMU BİLEMEM AMA SİSTEMİN KADINI KOLLADIĞI SÖZLERİ DOĞRUDUR, SİSTEM HER NE OLSA KADIN HAKLIDIR DİYOR. BOŞANMA DAVASINDA KADIN HAKLI , MAHKEMELERDE , TARTIŞMA-KAVGADA KADIN HAKLI , YAHU HIRSIZIN HİÇMİ SUÇU YOK MİSALİ. BEN MEMURUM , İŞİMİZ GEREĞİ BAZEN EVLERE GİTMEK ZORUNDA KALIYORUZ , KADIN EVDE TEK İSE YANIMA ŞÖFORÜ KESİN ALIYORUM. NEDEN KADIN GİTSE BANA SARKINTILIK ETTİ DESE YETİYOR , ONDAN SONRA ANLAT DERDİNİ MARKO PAŞAYA , KADININ BEYANI ESAS DİYOR HAPSİ KİTLİYORLAR.

14
4
yanıtYanıtla
doğrucu davut:

TEK SIKINTINIZ BU OLSUN PAŞAM YAAA. . . VAH Kİ O ZAVALLI DİRİ DİRİ TOPRAĞA GÖMÜLEN, DOĞRANAN, ÇOCUĞU İLE KURŞUNA DİZİLEN KADINLAR MEZARDAN ÇIKSA DA BÖYLE SİZİN GİBİ ŞİKAYET ETSELER BEE. . . . PAŞAM ÜZÜLDÜĞÜN BU OLSUN BEEEE. . . .

yanıt1
yanıt2
olcay:

atatürkçü ve iktidar karşıtı olduğu için yaz babam yalanları yaz at çamurları bakalım.

6
8
yanıtYanıtla
RACO:

karısı cazgıra benziyo muhtemelen iftiradır muhabbet kuşu gibi adam lan bu kadına yumruk falan atamaz:))

11
1
yanıtYanıtla
Kelime Oyunu:

Ali İhsan Bey Asla Ama Asla Böyle Bir şey Yapmaz. Benim Önerim Bu Saçma Sapan Durumun Aksine Dair Ali İhsan bey e Bir İmza Kampanyası başlatmak. . Kadının beyanı Esastır Hükmü Asil Olan Erkeklerin De Yıpranmasına Sebep Oluyor. . Bu konuda Kessin Kanıt Gerekir Beyan Bir Kanıt Teşlil Etmiyor ise İftira Suçu ile Müşteki Suçlanmalıdır. .

8
2
yanıtYanıtla
Şefika krky:

Başka yarışma programlarinin kendi programlarina dönüş yapilsin diye ortaya atılmış bir asparagas haberdir zannimca yoksa bu beyefendi şiddet uygulayacak insan degil

8
1
yanıtYanıtla
AHMET:

Ali abimizin böyle birşey yapacağını hiç zannetmiyorum

8
0
yanıtYanıtla
BİTLİSLİ...:

HİÇBİR ŞEY BULAMADILAR BUNU ORTAYA ATTILAR . ŞU ADAM YAPAR MI BEEE. . .

8
0
yanıtYanıtla
??:

hiçte öyle bi insana benzemiyo ama????

4
1
yanıtYanıtla
Şenay:

Çamurun izi kaldı bile

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title