Haberler

Ali Erkazan'ın Taciz Suçlamasında Bulunduğu Hakan Meriçliler Kimdir?

Güncelleme:

Oyuncu Ali Erkazan, katıldığı bir televizyon programında meslektaşı Hakan Meriçliler hakkında taciz iddialarında bulunmuştu. Meriçliler', Ali Erkazan'a hakaret ettiği iddiasıyla dava açmıştı. Peki, Hakan Meriçliler kimdir?

Katıldığı televizyon programlarında oyuncu Hakan Meriçliler'e "hakaret" ettiği iddiasıyla hakkında dava açılan oyuncu 'ın yargılanmasına başlandı. Hakkında taciz suçlamalarının yapıldığı oyuncu Hakan Meriçliler merak konusu oldu. Peki, Hakan Meriçliler kimdir?

HAKAN MERİÇLİLER KİMDİR?

Hakan Meriçliler, 'in senaristliğini yaptığı fenomen dizi Yalan Dünya'da canlandırdığıÇağatay Koçtuğ karakteri ile popüler olmuştur. 29 Ocak 1968 yılında İzmir' de dünyaya gelen Meriçliler'in ailesi Selanik ve Girit göçmenleri. Annesi Yunan olan oyuncu İzmir'de büyüdü.

Ali Erkazan'ın Taciz Suçlamasında Bulunduğu Hakan Meriçliler Kimdir?

Lise döneminde tiyatro gruplarına katılan Hakan Meriçliler tiyatrocu olmaya karar verdi ve Dokuz Eylül Üniversitesi tiyatro oyunculuk bölümüne girdi. 1995 yılında mezun olan başarılı oyuncu,2000 yılında Sivas Devlet Tiyatrosuna tayin oldu. 2010 yılında da Trabzon Devlet Tiyatrosu'na atandı. Sonra Trabzon'dan İstanbul'a 6 yıl geçici görev ile gönderildi. Oradan Ankara'ya tayin edildi ama Ankara'da deniz olmadığı için yeniden Trabzon'a tayin isteyip yaptırdı.

Ali Erkazan'ın Taciz Suçlamasında Bulunduğu Hakan Meriçliler Kimdir?

DİZİ VE FİLMLERDE YER ALDI

Uzun süre tiyatro sahnelerinde oyunculuk yapan Hakan Meriçliler, 2014 yılında 2014 yılında "Kaderimin Yazıldığı Gün" adlı dizide, Hatice Şendil, Begüm KütükYaşaroğlu, Metin Çekmez, Gül Onat, Gürbey İleri ile beraber rol aldı. Meriçliler, 2016 yılında yönetmen Andaç Haznedaroğlu'nun çektiği "Herşey Aşktan" adlı sinema filminde Şükrü Özyıldız, Hande Doğandemir, Mithat Can Özer, Öznur Serçeler ile birlikte oynadı.

Ali Erkazan'ın Taciz Suçlamasında Bulunduğu Hakan Meriçliler Kimdir?

İlk evliliğini kendisi gibi oyuncu Ayla Baki ile yapan Hakan Meriçliler'in bu evlilikten Doğaç adında 18 yaşında bir oğlu bulunuyor. Çiftin boşanmasının ardından Hakan Meriçliler, ikinci evliliğini 17 Mayıs 2015 yılındagazeteci Ayşe Acar ile yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hakan Meriçliler Ali Erkazan Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title