Haberler

Ali Dürüst: "Son Dakikada Önemli Bir Pozisyonumuz Vardı"

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldıkları karşılaşmada son dakikada galibiyeti kaçırdıklarını söyledi.

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldıkları karşılaşmada son dakikada galibiyeti kaçırdıklarını söyledi.

Karşılaşmadan sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan Dürüst, özellikle ikinci yarıda üstün bir mücadele sergilediklerini ifade ederek, "İkinci yarı oyunun tamamen hakimiydik. Ama Trabzonspor güçlü bir ekip. Biz ilk yarıda olmayan bir pozisyondan golü yedik. Yerde iki oyuncu vardı, oyun başlamayabilirdi. Ancak, daha çok maçlarımız var. Özellikle ikinci yarıdaki mücadelemiz iyiydi. Son dakikada önemli bir pozisyonumuz vardı. Son dakikada galibiyeti kaçırdık. Tabii, yenemiyorsan, yenilmeyeceksin" diye

konuştu.

Dürüst, ilk yarıda Sarı-kırmızılı taraftarların karşılaşmanın hakemine yönelik tepkileriyle ilgili olarak, "Özellikle ilk devredeki bazı takdir hakları ve gol pozisyonunun çabuk başlaması nedeniyle öyle bir tepki vardı. İkinci yarıda biz oyuna hakim olduğumuz vakit o tahrikler olmadı" dedi.

Elde ettikleri puan farkının takımlarında bir rehavet yaratmadığını dile getiren Ali Dürüst, "Puan farkını avantaj olarak görmüyoruz. Play-off maçlarını kazanıp, şampiyon olmayı hedefliyoruz. Bu yolda ilerliyoruz" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener ise özellikle ilk yarıda çok iyi bir oyun oynadıklarını belirterek, "Gol bulduk ve golden sonra da birçok gol pozisyonları yakaladık. İkinci ve üçüncü golü yapmamız gerekiyordu. Özellikle ilk yarıda pozisyon vermediğimiz rakibimiz karşısında galibiyetle ayrılmamamız bizi üzmüştür. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Trabzonspor Ali Dürüst Spor Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title