Haberler

Ali Bilgin'den Açıklamalar

Süper Lig'den Düşen Antalyaspor'un Paylaşılamayan Gurbetçi Oyuncusu Ali Bilgin, Tatilini Geçirdiği Almanya'nın Essen Kentinde Transferi ve Sakatlığı Hakkında Önemli Açıklamalarda Bulundu.

Süper Lig'den düşen Antalyaspor'un paylaşılamayan gurbetçi oyuncusu Ali Bilgin, tatilini geçirdiği Almanya'nın Essen kentinde transferi ve sakatlığı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Ali Bilgin Antalyaspor'un küme düştükten sonra aradığı suçluyu bulduğunu ifade ederek, "Benim vicdanım çok rahat. Antalyaspor hakketmediği bir şekilde küme düştü, burada bir suçlu aranıyordu ve kabak benim başıma patladı, benim formam için neler yaptığımı takım arkadaşlarıma sorun, para almadan ve bana verilen sözler yerine getirilmeden ben sakat sakat sahaya çıktım, futbol hayatımı tehlikeye atarak oynadım. Bunların hesabını neden kimse sormuyor? Ankaragücü maçından önce 5 gün idmana çıkamadım ve Yılmaz

Vural bana ihtiyacı olduğunu söyleyerek oynamamı istedi. 'Sakatım' dedim ama iğne ile oynamayı kabul ettim. Fakat acıdan oynayamadım, bunları kimse anlayamadı. Hatta hocam bile, 'Başka takıma mı gideceksin neden oynayamıyorsun' diye sordu? Böyle bir mantık olabilir mi" dedi.

Sürekli alacaklarının peşinden koştuğunu ifade eden Ali Bilgin, "Ben yıllık 160 bin euroya oynadım, fakat taliplilerim artınca benden bonservis bedeli olarak 5 milyon Euro istediler. Ne verdiler ki bu kadar bedel istiyorlar, 3 ay paramı almak için uğraştım, kimse ilgilenmedi, sürekli oyaladılar, ben de bana Türkiye Futbol Federasyonu'nun tanıdığı hakkı kullanarak sözleşmemi tek taraflı olarak feshettim, sonradan mı nankör oldum. Yılmaz Vural hocam hakkımda çok olumsuz konuştu. Beni günah keçisi ilan

etti. Yine de ona kızmıyorum, anlık bir öfke ile söylemiş olabilir, ama takımdaki Cordoba parasını tıkır tıkır alırken neden benim sırtım 'sen bizim evladımızsın' diye sıvanıyor, benim de bir dayanma noktam var ve herşey koptu" şeklinde konuştu.

Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen Ali Bilgin, "Ben vicdani yönden gerçekten rahatım. Takım arkadaşlarımın hepsi bana destek oldu. Fakat Türkiye'de öyle bir futbolcu olarak lanse edildim ki sanki takımını yarı yolda bırakıp kaçan futbolcu sıfatına sokuldum. Buradan söylüyorum ben son maçta sakattım, arka adalemde yırtık vardı. Son tomografide de bu görüldü ve oynayamazdım. Birileri çıkıp ta Ali Bilgin parasını alamadı diye son maça çıkmadı diyemez. Bunu asla kabullenmem, benim nasıl bir karakterde biri

olduğumu tanıyanlarım bilir" dedi.

Artık ileriye baktığını söyleyen yıldız futbolcu, "Devre arasında Fenerbahçe ve Beşiktaş beni istedi. Nasip olmadı. Şimdi gelen teklifleri değerlendireceğim. Benim sosyal yaşantımda Antalya önemliydi. Bu açından Antalya istediğim gibi bir şehirdi. Mutlu olabileceğim, kendimi futbola verebileceğim bir yerde oynamak istiyorum. Benim adımı memleketimin takımı Trabzonspor ile anıyorlar, ben geçen sene bonservisim elimde "Beni alın" diye haber gönderdim, ancak istemediler ve transfer gerçekleşmedi.

Profesyonel bir futbolcu gönlüne göre hareket etmez. Teklifleri sunarlar şartlarda anlaşırsak her takımda oynarım. 25 yaşındayım, futbol için olgun bir dönemimdeyim. Hayırlısı ne ise o olsun" açıklamasında bulundu.

(ÇK-MFS-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title