Haberler

Ali Bilgin Çıkmazı

Sarı Kırmızılı Yönetimin, Devre Arasında Anlaşmaya Vardığı Genç Futbolcu İçin Bonservis Ücreti Ödemeye Hiç Niyeti Yok. 3.5 Milyon Dolar İstenilen Volkan Yaman'ın Bonservisi İse Düşürülmeye Çalışılıyor.

Sarı kırmızılı yönetimin, devre arasında anlaşmaya vardığı genç futbolcu için bonservis ücreti ödemeye hiç niyeti yok. 3.5 milyon dolar istenilen Volkan Yaman’ın bonservisi ise düşürülmeye çalışılıyor.

ANTALYASPOR, G.Saray’ın devre arasında prensip anlaşmasına vardığı Ali Bilgin için 4 milyon dolar, Volkan Yaman için de 3.5 milyon dolar bonservis ücreti belirledi. Ancak, sarı kırmızılı yönetimin bu paraları vermeye hiç niyeti yok. Antalyaspor’un 3-1 yenilerek küme düştüğü G.Birliği maçına parasını alamadığı gerekçesiyle çıkmayıp sözleşmesini feshettiğini açıklayan Ali Bilgin’in, "G.Saray’la prensip anlaşmasına vardım" dediği öğrenildi. Genç futbolcunun bu sözleri üzerine sarı kırmızılılar, Futbol Federasyonu’nun alacağı kararı beklemeye başladı. G.Saray yönetimi, Volkan Yaman’ın bonservisinde ise indirim bekliyor.

Ali Bilgin’in menajeri Doğan Ercan, Antalyaspor’un sözleşmedeki taahhütleri yerine getirmediği için sözleşmenin 22 Mayıs’ta feshedildiğini belirtti. Ercan, "Antalyaspor 12 Şubat’tan sonra ödemeleri sürekli aksattı. Ali Bilgin 13 haftadır maç başı ücretlerini alamadı. Futbolcumun 22 Mayıs tarihi itibariyle Antalyaspor’la hiçbir hukuki bağlantısı kalmamıştır. Son kararı Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu verecek. Ali Bilgin’in tekrar Antalyaspor’da oynayabilmesi için kırmızı beyazlı kulüple yeniden sözleşme imzalaması gerekiyor" dedi.

Tek kuruş alacağı yok!

G.alatasaray yönetimi, bu gelişmeler üzerine "bekle gör" politikası izleyecek. Eğer Futbol Federasyonu, Ali Bilgin’i haklı görür ve sözleşmesini feshederse G.Saray devreye girip genç futbolcuyla sözleşme imzalayacak.

Antalyaspor Onursal Başkanı Menderes Türel, Ali Bilgin’in bonservis bedelinin 4 milyon, Volkan Yaman’ın ise 3.5 milyon dolar olduğunu söyledi. Kırmızı beyazlı kulübün asbaşkanı Abdurrahman Yılmaz ise, "Ali Bilgin’in tek kuruş alacağı yok. Bütün paraları zamanında bankaya yatırıldı. Bu nedenle Ali Bilgin bizden izinsiz hiçbir takıma gidemez. Futbol Federasyonu’na da gerekli belgeleri ilettik" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title