Haberler

Aleyna Tilki, Sosyal Medya Hesabından Kendini "Aleyna Babanız'' Diye Tanımladı

Güncelleme:

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiriyor. Tilki, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda kendisini ''Aleyna Babanız'' diye tanımladı.

Her yaptığı olay olan şarkıcı Aleyna Tilki, bu kez Twitter paylaşımı ile sosyal medyada bomba etkisi yarattı. Tilki'nin takipçileri, paylaşımı yorum yağmuruna tuttu.

ALEYNA TİLKİ'DEN TURABİ VARİ SÖZLER

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter hesabından ''Acı çekmenin ilhamı, efsanevi eserlere imza attırabilir doğru. Ancak acılarla doğup, yaşayıp,acılarla ölecek ama efsane olacaksam ,efsane gibi yaşar, hiçbir şey olurum daha iyi. -Aleyna Babanız'' paylaşımını yaptı. Sosyal medya kullanıcıları ise Tilki'nin paylaşımına birçok yorum yaptı. Tilki'nin takipçileri "Bu sözleri Turabi'den mi öğrendin?" yorumunu yaptı.

Aleyna Tilki, Sosyal Medya Hesabından Kendini 'Aleyna Babanız'' Diye Tanımladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Aleyna Tilki Twitter Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (99)

büşra:

DÜNYADA UÇ ÇEŞIT INSAN INSZN VARDIR BIRI EKMEK GIBIDIR HER ZAMAN ARANIR. IKINCISI ILAÇ GIBIDIR IHTIYAÇ DUYDUĞUNDA ARARSIN. ÜÇÜNCÜSÜ MIKROP GIBIDIR SENIN ONU ARAMANA GEREK YOK O GELIR SANA BULAŞIR.....

11
4
yanıtYanıtla
X-REM:

ÜÇÜNCÜSÜ MİKROP GİBİDİR DEĞİL BUSRA GİBİDİR DAHA DOĞRU OLURDU :)

yanıt2
yanıt8
WANLI:

DÖKTÜRMÜŞSÜN YİNE BÜŞRA

yanıt3
yanıt2
Baho:

X-REM (Ümraniyeli) hani sen yazmıyordun pis yalancı.

yanıt3
yanıt1
ÜMRANİYELİ..:

BAHO MAHO; Ben Ümraniyeli olarak yazıyorum görebilirsin. X-REM ve KRAL YORUMCU Facebooktan arkadaşım. .

yanıt2
yanıt1
Baho:

Arkadaşların seni örnek alıyor o zaman

yanıt1
yanıt1
ÜMRANİYELİ..:

BAHO: Ümraniyeli olmak ayrıcalıktır. Bazıları örnek alır bazıları ibret alır. Bizler sizin gibilerin yorumlarına bakar seçer güler geçeriz.

yanıt3
yanıt1
ÜMRANİYELİ..:

BAHO boş muhabbet yapma yazma bile. . Yanlış mı yaptık ki arkadaşların seni örnek alıyor yazmışsın. Ahlak kurallarına uygun isteyen istediği yorumu yapar. Bazı ÖKÜZLER bize yazıyor Ümraniyeli Öküz bu habere yorum yapmayacak mısın diye. O Öküzü iyi tanıyorum

yanıt2
yanıt1
Baho:

Haklısın bizim yorumlarımız güldürmek amaçlıdır, maksat muhabbet olsun diye, bazıları gibi milletle dalga geçip hakaret etmeyiz.

yanıt1
yanıt0
ÜMRANİYELİ..:

BAHO Anlamıyorsun kimi sevdiği ünlüyü överek yorum yapar kimi sevmediğine eleştiri yapar. Herkes hemfikir olmak zorunda değildir. Herkesin kumaşı farklıdır. Mesela ben Aleyna yı bırak sevmeyi nefret ederim elime geçse boğmak isterim kendi yaş grubuna örnek olan biri değil Aile terbiyesinden yoksun yetişmiş. Anne babası parası peşinde. Sevilen biri olsa överek yorum yaparım. Tanımadığın bilmediğin insanlar hakkında tanıyormuş gibi yorum yapma. .

yanıt2
yanıt0
Tüm 99 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title