Haberler

Aleyna Tilki, Photoshop'u Abartıp Boyunu Uzattı

Güncelleme:

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, paylaştığı fotoğrafla rezil oldu. Tilki, fotoğrafında photshop ile boyunu uzatıp kendisini zayıflattı.

Yabancı dilini geliştirmek için Amerika'ya giden Aleyna Tilki adından söz ettirmeye devam ediyor. Tilki bu sefer de yaptığı photshop ile gündemde.

HEM UZAMIŞ HEM DE ZAYIFLAMIŞ

Genç yaşına rağmen büyük başarı elde eden Aleyna Tilki'nin paylaşımları olay oldu. Tilki'nin son fotoğraflarına sosyal medya kullanıcıları "Photoshop'u abartmış, 2 ayda hem uzamış hem de zayıflamış" yorumunda bulundu.

ALEYNA: PHOTOSHOP YOK ÇATLAYIN

Photoshop iddialarına Tilki şu yanıtı verdi: "Fotoğraflarımda da o kadar güzelim ki demek ki gerçek olduğuna inanamıyorlar. Bir tane filtre yok fotoğrafımda çatlayın."

İşte Aleyna Tilki'nin o paylaşımı:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (122)

anormal bir durum var:

Göz göze uçuruma sürüklenen kız. Allah ona da akıl fikir vermiştir elbet ancak baş sorumlusu Anne ve babasıdır. Annesi babası müsaade etmese bırakın böyle poz vermeyi evden bile çıkamaz. Bunun adı modernlik değildir. Bunun adı sorumsuzluktur ne olursa olsun dur. Annesi babası Evlatlarına bir şey olacak diye hiç mi korkmuyorlar. Yoksa Türkiye de değilde İngiltere de Amerika damı yaşıyorlar. Nasıl bir ruh halleri var anlamadım gitti. Yanlış anlaşılma olmasın kapansın demiyorum ancak bu durumda anormal.

139
0
yanıtYanıtla
yorumcu:

anasının rüyasında göremediği para ve şöhreti 1 şarkıyla kazandırdı. kızda zaten akıl yok, anasının da aklını para aldı götürdü.

yanıt44
yanıt0
Adınızı Yazın:

TILKİ KURNAZ TILKİ YAPMA BOYLE UCUZ NUMARA KALIRSIN OYLE DONA KALA BAYB AYRICA OKADAR DA GUZEL BIR KIZ DEGILSIN PARA VAR SADECE ODA SENI BOYLE SIMARIK UKALA YAPIYOR HER YERDE SAYGI DUYMAK ISTIYOSAN FIZIKSEL ÖZELLİGİNLE DEGIL İNSANLIK ÖZELLİGİNLE ÖN PLANA ÇIK

95
0
yanıtYanıtla
Kamil:

BU KADAR YORUM ALDIĞINA GÖRE BAŞARILI, DEVEM ALEYNA GELECEĞİN POPÇUSUSUN, SEVEREK DİNLİYORUZ.

7
80
yanıtYanıtla
T.C:

AYNENNNN

yanıt0
yanıt5
TÜRKİYEM:

allah ailesini islah etsin bu yaştaki çocuğu kullanıyor yazıklar olsun bu çocuğun geleceğini yok ediyorsunuz

67
0
yanıtYanıtla
SES:

TECAVÜZCÜ LER SARKINTILIK YAPANLAR BUNUN BENZERİ İNSANLARIN YÜZÜNDEN AZGINLIK GEÇİRİP YAPİYORLAR AHLAKSIZLAR HAYSİYETSİZLER. . .

62
4
yanıtYanıtla
İNSAN:

YAPILANLARA KULP TAKTIĞINA GÖRE FARKSIZSIN CAHİL KAFA

yanıt1
yanıt32
ali:

Daha 17 yaşında bir kız, yapmayın Allah için koca koca insanlarsınız. Yahu siz 17 yaşında çok mu düzgündünüz. Ben de bu linç etme olayını anlamıyorum. Çocuk yahu daha.

4
59
yanıtYanıtla
Zeyno:

Bu kızın gidişatı pek hayırlı görünmüyor

60
3
yanıtYanıtla
Tüm 122 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title